Meraba Herkese Ben Akay Bu Sitteyi Çok Eskiden Biliyordum Yaklasik 2 3 Yil Kadar Önce
Bi Ara Mahkeme Karariyla Kapanmisti Sonra Tekrar Acildi
Uyeligimde Vardi Aslinda, Ama Pek Girmiyordum
Simdi Düsünüyorum Neden Girmemisim ki
sitenize birinin tavsiyesi ile girmiştim ve üye olmuştum. inanın işlerimin yoğunluğundan aradan bunca zaman geçmiş farkında değilim epeydir girmemişim sitenize. özellikle msn için göz kırpmalarınız çok hoşuma gitmiş ve yüklemiştim. b.sayarımı yenilediğimden hepsi silinmiş, yeniden yüklemeye çalışacağım. ayrıca ben resim yapıyorum, yağlıboya tablolarım var, birde şiir ve yazılarım da var, int.te bir sitem var bunu burda yayınlayabilirmiyiz? yardımınızı rica eder, saygılarımı sunarım.
slm ben kısaca sölemek gerekirse ev hanım:. bu siteye daha önce üyeidim ama şifremi unuttum ve tekrar üye oldum bana birazda program manyağı diyelibirsiniz yeni çıkan programları denemek hoşuma gider messengerin 8.5 sürmün denemek istedim bakalım başarabilrim umarım kurmayı şimdilki bu kadar bye
SLM...
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ SİTE...TABİ VAKİY GEÇİRDİKÇE DAHA DA GÖRECEĞİM.SİTEYİ TESADÜFEN ÇOKLU MSN ARARKEN BULDUM...GERCEKTEN COK TESADÜF YANLIS Bİ YERE TIKLAMAM SONUCU ULAŞTIM İİKİ TIKLAMISIM DİMİ