Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 245

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
gizzemlii - avatarı
gizzemlii
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2441
gizzemlii - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür edrmm sitenizz cok hoşuma gitti ve bu siteye üye olmamm gerektini düşündüm sorunlu oldugum konuda sizi rahatsız edermm Msn WinkMsn GrinMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
xfalco - avatarı
xfalco
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2442
xfalco - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben sadi burası harıka bi form istedigim her şeyi bulabiliyorum emegi gecen herkese teşekkür ediyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Pro Street - avatarı
Pro Street
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2443
Pro Street - avatarı
Ziyaretçi
Meraba Herkese Ben Akay Bu Sitteyi Çok Eskiden Biliyordum Yaklasik 2 3 Yil Kadar Önce
Bi Ara Mahkeme Karariyla Kapanmisti Sonra Tekrar Acildi
Uyeligimde Vardi Aslinda, Ama Pek Girmiyordum
Simdi Düsünüyorum Neden Girmemisim ki Msn Happy
nursel - avatarı
nursel
Ziyaretçi
24 Ağustos 2007       Mesaj #2444
nursel - avatarı
Ziyaretçi
merhabalarben sitenizke ağabeyimin tavsiyesiyle tanışyım henüz bütün konuları irdeliyemedim ama beni cezbetmeyi başardınz
solly - avatarı
solly
Ziyaretçi
25 Ağustos 2007       Mesaj #2445
solly - avatarı
Ziyaretçi
slm,

sitenize birinin tavsiyesi ile girmiştim ve üye olmuştum. inanın işlerimin yoğunluğundan aradan bunca zaman geçmiş farkında değilim epeydir girmemişim sitenize. özellikle msn için göz kırpmalarınız çok hoşuma gitmiş ve yüklemiştim. b.sayarımı yenilediğimden hepsi silinmiş, yeniden yüklemeye çalışacağım. ayrıca ben resim yapıyorum, yağlıboya tablolarım var, birde şiir ve yazılarım da var, int.te bir sitem var bunu burda yayınlayabilirmiyiz? yardımınızı rica eder, saygılarımı sunarım.

solly
nevous_mcc - avatarı
nevous_mcc
Ziyaretçi
25 Ağustos 2007       Mesaj #2446
nevous_mcc - avatarı
Ziyaretçi
slm ben kısaca sölemek gerekirse ev hanım:.Msn Grin bu siteye daha önce üyeidim ama şifremi unuttum ve tekrar üye oldum bana birazda program manyağı diyelibirsiniz yeni çıkan programları denemek hoşuma gider messengerin 8.5 sürmün denemek istedim bakalım başarabilrim umarım kurmayı şimdilki bu kadar bye Msn Grin
nnnursennn - avatarı
nnnursennn
Ziyaretçi
25 Ağustos 2007       Mesaj #2447
nnnursennn - avatarı
Ziyaretçi
SLM...
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ SİTE...TABİ VAKİY GEÇİRDİKÇE DAHA DA GÖRECEĞİM.SİTEYİ TESADÜFEN ÇOKLU MSN ARARKEN BULDUM...GERCEKTEN COK TESADÜF YANLIS Bİ YERE TIKLAMAM SONUCU ULAŞTIMMsn HappyMsn HappyMsn Happy İİKİ TIKLAMISIM DİMİMsn HappyMsn HappyMsn Happy
tikky_14 - avatarı
tikky_14
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #2448
tikky_14 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi rastgele buldum cok dıkkatımı cektı hosuma gıttı
ole iştee
tugrulgulersoy - avatarı
tugrulgulersoy
Ziyaretçi
26 Ağustos 2007       Mesaj #2449
tugrulgulersoy - avatarı
Ziyaretçi
valla ben googlede tanıştım ve hastası oldum
EşkıyA - avatarı
EşkıyA
Ziyaretçi
27 Ağustos 2007       Mesaj #2450
EşkıyA - avatarı
Ziyaretçi
SELAMINALEYKUM ben huseyin forumla tanısmam msn le ılglı bısey ararken oldu ve cokda ıyı oldu burda cok ıyı vakıt gecırecegıme emınım