ben serkan kara kalem çalışmalarım var. ve internete yeni bağlandım.karakalem resimleri görebilmek için serserice geziniyordum.sizin bu sitenize çarptım bu sevindiricibenim için site hoş etkinlik dolu seviyeli tşk. serkan
çok güzel bir site içinde kayboluyor insan sanki..okadar cok sey var ki çok emek verildiği belli tesekkür ederizz...bende tesadüfen bulmustum ama iyiki bulmusum..
Merhabalar ben by feci nickimdede görüyorsunuzdur daha önce çok rastladım fakat birden içimden girmek geldi msnde arkadaşımın ne dinliyorum özelliğinde adres vardı biliyordum Temasıda çok harika ilgi çekici kaliteli olduğunuda ortaya koyuyor bu sayede benimde sitem vardı fakat server hacklendi ve bizim sitede gitti arayış içersindeyim Mükemmel bir site :.:.SaYgIlAr:.:.
urfada köylerinde yaşarım evli iki çocuk babasıyım ve ttnet cafe 'im var bir'de 40 dönüm fıstık tarlam var ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekürler saygılar..
Selam Ben 7/24 Pijlik Yapan TurnTable(Djmixer) Ve Break Dans Yapan Hayatını Rap Ve Hip Hop Uzerine Koymus Birisiyim Sitenizi Hareketli Gif Resimleri Ararken Buldum Buldugumada Hiç Pişman Olmadım Tüm Forum Üye VE Yetkililerine Saygı Sevgi Selam...