merhaba ben tanem ist dan bi arkadaşımdan aldığım programda sizin adres vardı. o programı çalıştıramadık bende sizin adrese girerek üye olmaya karar verdim. sitenizin görünüşü hoş ilgimi çekti. umrarım aradığım programları bulurum burda. nezaketiniz için çok çok teşekkürler.
Selamlar, Sitenizle tesadüfen tanıştım ama güzel bir tanışma oldu. Meltem cumbulun Gönül Yarası filimde söylediği türküyü arıyordum (Etek Sarı Sen Etekten sarısan) Sitenizde bu türküye hakkını vermiş desem yalan olmaz bu hoş karşılama hoşuma gittiğinden üye olmaya karar verdim.Tebrik ederim sizleri türküye hakkını vermişsiniz.
google sayesinde buldum gercekten çok büyük bir içeriğe sahip bir site aradığın herşeyi rahatlıkla bulabiliyorsun bu durum benim gibi bir çok arkadas içinde can sıkıcı bir durum olabiliyor aslında paylasım yapamamak gibi bizede paylasıma saygı göstermek kalıyor
selam ben siteye karanlıkla ilgili bir şeyler bulmak için, ben karanlığı çok severim karanlıkla ilgili bir şeyler ararken bu siteye üye oldum ben liseyi bitirdim allah izin verirse de üniversite sizlerle tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle by
Selamlar Herkese... Ben bu sityi tesadğfen Google'da buldum... Japonca ile ilgili dersler,birlgiler vs. araştırıyordum karşıma bu site çıktı... Japonca il ilgili her içeriğe sahipti ve çok güzel bilgiler vardı, ana sayfayada göz atınca üye olmaya karar verdim çünkü site olabilecek her türlü içeriğe sahip... Site çok güzel ellerinize emeğinize sağlık herkese iyi forumlar....
aslında benim böle bi siteden haberim yoktu taki kankam pesimist bize gelene kadar forma girdi chat falan yaptı aslında chati sevmem girmrmde fakat baktım burdaki chat seviyeli hoşuma gitti ayrıca formu çok beğendim yapan kardeşimin ellerine sağlık sonra üye oldum yani msxlabsla kısacası böle tanıştım...
sitenize tesadüfen rasladim ve cok ilgimi cekti,burda iyi zaman gecirecegime inandim.Ayrica yeni dostlar arkadaslar bulacagima inaniyorum.Umarim sizlerde beni tandiktan sonra benim ictenlgime inanirsiniz.Saygilarimla pasa35