Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 250

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
Laurana Amy - avatarı
Laurana Amy
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #2491
Laurana Amy - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar!

Sponsorlu Bağlantılar
Aslına bakarsanız fantastik kız resimleri arıyordum googleda ve birden karşıma bu site çıkıverdi. Görür görmez sevdim tabii ki. Her sitede kulandıım Laurana nickini burada da kullanmak istedim meğer başka Lauranalarınız da varmış. Bİ ay kadar kendime bir nick aradım durdum. Sonra aklıma bir hafta önce bitirdiim Lanetli Topraklar kitabındaki Amy karakteri geldi. İlk ölen o olmuştu ama çok sevmiştim onu. Neyse. nickimi de bulunca hemen kaydoldum zaten
murat23 - avatarı
murat23
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #2492
murat23 - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben sitenizin eski bir üyesiyim.Daha kuruluş aşamasındayken clearsky023 nikiyle katılmıştım.Sonradan site adresiniz değişti.Uzun süredir internete pek vakit ayıramadığım için yoktum.İnşallah bundan sonra sizlerin çalışmalarını daha yakından takip edeceğim.Saygılarımla
Sponsorlu Bağlantılar
wedamix - avatarı
wedamix
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #2493
wedamix - avatarı
Ziyaretçi
walla rastgele oldu desem çünkü karakalem resimlerine karşı ilgim var ama nedense yetenegim yok.buradaki resimleri gördüm ve çok begendim ayrıca çok özendim Msn Grindaha birçok resme göz atamadım o yüzden üye oldum ve diğer arkadaşlarımada tavsiye ettim.burası mükemmel yaaa iyiki buradayım
Sigarasekicilmez - avatarı
Sigarasekicilmez
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #2494
Sigarasekicilmez - avatarı
Ziyaretçi
benim sık kullanılanlar listeme eklemişim ama hangi ara ve ne zaman ekledim hatırlamıyorum Msn Happy bu gün bu neymiş bi bakayım dedim ve üye oldumMsn Happy dilerim ofiste sıkıldığım dakikaları doldurabileceğim güzel bi sitedir ki şimdilik çok beğendimMsn Happy bakalım hayırlısı...
betarix - avatarı
betarix
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #2495
betarix - avatarı
Ziyaretçi
slm ben beatrix kendi capimda iyi bir bilgisayarkullanicisiyim ancak bu siteye uye olduktan sonra daha ogrenecegim cok konu oldugunu anladim site kurucularina ve yoneticilerine teskkkurler uye oldugum icinde hic pisman degilim iyi calismalar
esperanto_fo - avatarı
esperanto_fo
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #2496
esperanto_fo - avatarı
Ziyaretçi
slm.valla ben ööle nü tablo arattırırken karşıma çıktı.ve site ööle canlı geldi ki bana .üye oldum.şimdi detaya igremicem zaman kısıtlılığı yüzünden.daha sonra iice gezmek için vakit kolluyorum.ama ilk intiba güsell.teşekürler
halil_sycho - avatarı
halil_sycho
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #2497
halil_sycho - avatarı
Ziyaretçi
SLM BEN HALİL BURDA OLMAKDAN MUTLUYUM LAKABIM SYCHO SİZDE ÖYLEDERSENİZ SEVİNİRİM iyi forumlar
güngörmüş - avatarı
güngörmüş
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #2498
güngörmüş - avatarı
Ziyaretçi
selam bende bir tesadüfle kendimi bu sitede buldum ilgimi çekti umarım iyi vakit geçiririz hepinize selamlar
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
5 Eylül 2007       Mesaj #2499
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
2006 yazında başladı büyük macera...
google arama motoruna yanlış yazdıım birşey yüsünden "mavi karanlık"die bir site çıktı karşıma...dedim bir bahkayim şuraya neyin nesi_??? nasıl biryer_??? hemen girip bahktım üye oldum...ama fazla sürmedi...2 gün sonra bir tartışma yüsünden ilk üyeliğim iptal edildi...ama ben "crayz" durur muyum_? ıı durmam...dedim ben bu siteyi bırakmam...hemen yeni bi üyelik aldım...(=sora annadım kie orda akıllı uslu durmak lasımmışMsn Happy) işte o günden bu yana ben de bu büyük ailenin içindeyim ...ve de bundan dolayı çok mutluyum!!! sonsuza kadar "MAVİ KARANLIK"
Son düzenleyen NeutralizeR; 5 Eylül 2007 16:28
zuzucadii - avatarı
zuzucadii
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #2500
zuzucadii - avatarı
Ziyaretçi
en son gelenlerden biriyim heralde.. bu siteyi erkek arkadaşım tavsiye etmişti.. pc me format atmıştım msn plus,çoklu oturum ararken en dogru yerin burası oldugunu sölemişti bana.. ondan sonrada burdayım ve aranızda kalıcı olmak dileğiyle..