selam dostlar. ben Ali, yazacak çok bişey yok yaşım ilerlemiş olduğu halde bilgisayarla tanışalı çok olmadı. şimdilik basit programlar ve internet gezintileri ilgimi çekiyor. ama sizlerin de yardımı ile başka birşeyler de öğreneceğime eminim. Sitede emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hepinizin eline koluna sağlık
merhaba site mükemmlel. ben bu siteye googleda kafama takılan bir konuyu araştırırken. tesadüfen gördün hrika bi site oldugunu farkettim eskiden takıldıgım sitelere benzemiyor. zaman buldukça buralarda olacagım hepinize saygı ve sevgilerimle
inter netı dolasır gen sitenısı buldum ve program arar gen karsıma sitenız geldı üye oldum sahoasınız aradgımı buldum ama su an da baska program arıyorum
valla solenecek cok sey yok aslında sıtenızı sorf yaparken buldum ve cok cıcı geldı konulara bır goz attım doyurur cınsten ve yasamadan sıtenıze guvendıgım ıcın sık kullanılanlarımdan dört sıteyı hemen sıldım sadece buraya yyogunlasmak ıstıyorum ....herkes kıs sever ben sıtenızı sevdım yahuuuu ıcım bır hos oldu asıkmı oluyorum nee
saygılarımla &sefa&