Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 251

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
dyucekule - avatarı
dyucekule
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #2501
dyucekule - avatarı
Ziyaretçi
açıkcası bu siteye yeni kayıt oldum ama çok güzel formatta olduğu için site içinde gezmekten zevk alıyorum bilgileriniz için sağolun Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
alinar - avatarı
alinar
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2502
alinar - avatarı
Ziyaretçi
selam dostlar. ben Ali, yazacak çok bişey yok yaşım ilerlemiş olduğu halde bilgisayarla tanışalı çok olmadı. şimdilik basit programlar ve internet gezintileri ilgimi çekiyor. ama sizlerin de yardımı ile başka birşeyler de öğreneceğime eminim. Sitede emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hepinizin eline koluna sağlık
Sponsorlu Bağlantılar
bycriminal - avatarı
bycriminal
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2503
bycriminal - avatarı
Ziyaretçi
selamlar herkese ben bi arkadaşımın isteği üzerine girdim ve cok beğendiim gayet güsellll...Msn Grin
pradator - avatarı
pradator
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2504
pradator - avatarı
Ziyaretçi
Tek kelimeyle SÜPER bir site yapmışsınız... Tebrikler ve teşekkürler...
vividus - avatarı
vividus
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2505
vividus - avatarı
Ziyaretçi
merhaba site mükemmlel. ben bu siteye googleda kafama takılan bir konuyu araştırırken. tesadüfen gördün hrika bi site oldugunu farkettim eskiden takıldıgım sitelere benzemiyor. zaman buldukça buralarda olacagım hepinize saygı ve sevgilerimle
fafatuka - avatarı
fafatuka
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2506
fafatuka - avatarı
Ziyaretçi
inter netı dolasır gen sitenısı buldum ve program arar gen karsıma sitenız geldı üye oldum sahoasınız aradgımı buldum ama su an da baska program arıyorum
adoring - avatarı
adoring
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2507
adoring - avatarı
Ziyaretçi
güzel ben beğendim üye olmadan öncede hep takılırdım
şimdi üyede oldum kaliteli bir forum
ama biraz yavaş
SessiZsbtj - avatarı
SessiZsbtj
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #2508
SessiZsbtj - avatarı
Ziyaretçi
hıms siteyi rüyamda bi aksakallı dede verdi demicem unutmayıon ki gzl olan herşey keşfedilir
kacak_ali_ - avatarı
kacak_ali_
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2509
kacak_ali_ - avatarı
Ziyaretçi
Msn GrinMsn Happylive messengerın son sürümünü ararken ulaştım siteyi daha yeni tanımya başladım şimdilik güzel gidiyor bakalım ileride nelerle karsılaşacağızMsn HappyMsn Grin
int0thehell - avatarı
int0thehell
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #2510
int0thehell - avatarı
Ziyaretçi
valla solenecek cok sey yok aslında sıtenızı sorf yaparken buldum ve cok cıcı geldı konulara bır goz attım doyurur cınsten ve yasamadan sıtenıze guvendıgım ıcın sık kullanılanlarımdan dört sıteyı hemen sıldım sadece buraya yyogunlasmak ıstıyorum ....herkes kıs sever ben sıtenızı sevdım yahuuuu ıcım bır hos oldu asıkmı oluyorum neeMsn Grin
saygılarımla &sefa&