Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 253

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.252 Cevap: 5.357
cemile_14 - avatarı
cemile_14
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2521
cemile_14 - avatarı
Ziyaretçi
sağol kardşim hfd_1001 sayende güzel bir yer buldum hem bilgi ve içerik bakımından çok iyi duruyor. üye olmama yardım ettin sende güzel olan her şeye layıksın bilgi paylaşımında cok cömertsın her zamanki gibi kib. burada emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim..
Sponsorlu Bağlantılar
ByKiLLeR - avatarı
ByKiLLeR
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2522
ByKiLLeR - avatarı
Ziyaretçi
Ben ByKiLLer .. Gerçek İsmim Eyüp

Sponsorlu Bağlantılar
Sizinle Tanısmak İstedim Girdim Cok Güzel Özellikle.. Ulead GIF Animator 5

Ögrenmek İçin Girdim YArdımcı Olursanız Özel Msn Wink
YHY - avatarı
YHY
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #2523
YHY - avatarı
Ziyaretçi
çok güzel bie site yaptığınız için emeği geçenleri tebrik ederim. ellerinize sağlık... bilgi paylaşımında yardımcı olduğunuz kadar mütevazi,bir o kadarda dostca karşılama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim .siteye hayran kaldım... msn eklentilerinden aldım adresinizi iyiki almışım Msn Happy sadık bir üyeniz olacağım kesin.. sevgi ve saygılarımla... kolay gelsin...
Alwaysyes - avatarı
Alwaysyes
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2524
Alwaysyes - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar sevgili msxlabs yonetici,uye ve tum alakali dostlar.
Ben Yurt disinda ikamet ediyorum.MSXLABS sitesini gecen yil yanilmiyorsam bir arama motorundan bulmustum.Ben MSXLABS dan cok memnundum ta ki makinam zarar gorene kadar.Evet bilgisayarim zararli bir yazilima mahkum olmustu.Bence bu benden kaynaklaniyordu.Amma neyse onemli degil ben MSXLABS dan cok memnum kalmistim ve su an uzun bir zamandan sonra tekrar uye oldum ve tekrar faydalanmaya baslayacagim insallah.Umuyorumki daha da gelismis ve daha da guzel olmustur hadi bakalim.
mesutispak - avatarı
mesutispak
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2525
mesutispak - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler.Ankara'da doktorum.Bilgisayarda yeniyim.MsXLabs'ı google'da buldum
paradoX_Y - avatarı
paradoX_Y
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2526
paradoX_Y - avatarı
Ziyaretçi
çok uzun zamandır google da ne arasam karşıma çıkıyordu en sonunda inceleme fırstı buldum gerçekten çok farklı ve ilgi çekici bir şekilde tasarlanmış ve kaçınılmaz son olarak ta en sonunda üye oldum işte benim hikayem Msn Happy
poliyanna - avatarı
poliyanna
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2527
poliyanna - avatarı
Ziyaretçi
aslında bu siteye ilk girişim değil ama daha sonra siteyi kaybetim isminden olsa gerek farklı bir isme sahip tesadüf oldu ve bu gün buldum umarım fazla kısıtlama yoktur ve saygı sevgi vardır çünkü saygını olmadığı yerde hayat yoktur teşekür ederim.
Msn Forever - avatarı
Msn Forever
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2528
Msn Forever - avatarı
Ziyaretçi
ben burdan indirmiştim msne beta 8.5 i sonra güvenli buldum öylelikle tanıştım çok güzel güvenli bir site tebrikler...Msn Happy
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
9 Eylül 2007       Mesaj #2529
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Bu siteyle tanışmam nette gezerken tesadüf olarak buldum. Fakat içeriğine ve konulara bakınca yararlı olabileceğini düşünerek kayıt oldum ve o andan itibaren sitede çok güzel konular ve paylaşmanın olduğunu gördüm başarılarınızın devamını dilerim.
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #2530
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gagıl amca sağolsunMsn Grin Msnle ilgili bir şeyler arıyordum, burası çıktı üye oldum bayağı oldu bu yeni üyeliğim nickimi sevmedim deiştiriyim dedim hheMsn Grin