selam arkadaslar benimkisi bir ask hikayesi gibi hehe gecen senelerde ara ara girer bakar cikardim pcyle diologum kisaydi su siralar is duzenim nette dolasmama engel olmadigindan cesitli guzel ve msxlabs gibi secme yerlere tekrar uye olup bilgi paylasimi daha dogrusu sizlerin bilgileriyle pcmi gelistirmeye calisma maksatli uye oldum aranizda olmak keyif verir umarim saygilar
merhaba..sadece 1980 leri araştırıyordum nette ( çavuşesku,yu ) ama sayfanın birinde o degil burası açıldı ilgimi çekti.biraz bakındım ve siteye üye olmaya karar verdim
Mrb Arkdaslar Ben Bu Foruma Yeni üye oLdum.. Uzun Süredir BüyüK Bir Forum Arıyordum Ve Galibada buLdum Neyse Ben Can ist 93 DoğumLuyum.. EğLenCe Ve geyiK qeneLde Tarzımdır Burda eğleniceğime inanıyorum Herkese Simdiden hoş sohbetler Ve iyi Çalışmalar diliyorum..
Sitenizle tesadüfen tanıştım. forum siteleri hakkında fazla içerik bilgim yok ama gözattığımda her istediğimi bulabileceğim bi site merak ettiğim her konuda yorumlar var herkese çok faydalı bir site yakında benimde yorumlarım olucak, size ve emeği olan herkese tşk ederim.
Coğu Kişi Gibi bende TesadüfeN Buldum. üYe olmadan Bi gezdiN doLaştım Hoşuma gideN Çok sey Oldu üYe oLmaya Karar verdiM. Herkese Bol PayLasımLar diLiyorum ve emek vereN HerkeSe Teşekkür ediyoruM
herkese selamlar.nette dolaşırken rastladım buraya ve kayıt olmaya karar verdim.Kısaca ben İzmir'de yaşıyorum,35yaşımdayım,yalancılardan nefret ederim.