Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 254

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
nanik - avatarı
nanik
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #2531
nanik - avatarı
Ziyaretçi
herşey 2007de başaldı
bir eylül ayıydı
Sponsorlu Bağlantılar
program ararken ortaya çıktıBananaWalkingDon't Know
cetindeniz - avatarı
cetindeniz
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #2532
cetindeniz - avatarı
Ziyaretçi
tek kelimeylen sitenizi çok muazzam buluyorum
Sponsorlu Bağlantılar
adawapuru - avatarı
adawapuru
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #2533
adawapuru - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar benimkisi bir ask hikayesi gibi hehe gecen senelerde ara ara girer bakar cikardim pcyle diologum kisaydi su siralar is duzenim nette dolasmama engel olmadigindan cesitli guzel ve msxlabs gibi secme yerlere tekrar uye olup bilgi paylasimi daha dogrusu sizlerin bilgileriyle pcmi gelistirmeye calisma maksatli uye oldum aranizda olmak keyif verir umarim saygilar
tuana37 - avatarı
tuana37
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #2534
tuana37 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba..sadece 1980 leri araştırıyordum nette ( çavuşesku,yu ) ama sayfanın birinde o degil burası açıldıshock ilgimi çekti.biraz bakındım ve siteye üye olmaya karar verdimgood
aLLstar - avatarı
aLLstar
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #2535
aLLstar - avatarı
Ziyaretçi
Mrb Arkdaslar Ben Bu Foruma Yeni üye oLdum.. Uzun Süredir BüyüK Bir Forum Arıyordum Ve Galibada buLdum Msn Happy Neyse Ben Can ist 93 DoğumLuyum.. EğLenCe Ve geyiK qeneLde Tarzımdır Burda eğleniceğime inanıyorum Herkese Simdiden hoş sohbetler Ve iyi Çalışmalar diliyorum..
[WoL]bL - avatarı
[WoL]bL
VIP -Dream is Destiny-
10 Eylül 2007       Mesaj #2536
[WoL]bL - avatarı
VIP -Dream is Destiny-
Google dan Buldum Zaman Buldukca Giriyorum Öğrenciyim 2 sene veda edicem Öss yüzünden Pc me Msn Sad
She's remembered everything and now i am dead..
asimertan - avatarı
asimertan
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #2537
asimertan - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizle tesadüfen tanıştım. forum siteleri hakkında fazla içerik bilgim yok ama gözattığımda her istediğimi bulabileceğim bi site merak ettiğim her konuda yorumlar var herkese çok faydalı bir site yakında benimde yorumlarım olucak, size ve emeği olan herkese tşk ederim.
bR3aK - avatarı
bR3aK
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #2538
bR3aK - avatarı
Ziyaretçi
Coğu Kişi Gibi bende TesadüfeN Buldum. üYe olmadan Bi gezdiN doLaştım Msn Grin Hoşuma gideN Çok sey Oldu üYe oLmaya Karar verdiM. Herkese Bol PayLasımLar diLiyorum ve emek vereN HerkeSe Teşekkür ediyoruM Msn Happy
mervişşş - avatarı
mervişşş
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #2539
mervişşş - avatarı
Ziyaretçi
ben merve sıte çok guzel hersey cok buyuleyıcı aglamak ıstıyorumMsn Cry
atilgan72 - avatarı
atilgan72
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #2540
atilgan72 - avatarı
Ziyaretçi
herkese selamlar.nette dolaşırken rastladım buraya ve kayıt olmaya karar verdim.Kısaca ben İzmir'de yaşıyorum,35yaşımdayım,yalancılardan nefret ederim.