Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 260

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
18 Eylül 2007       Mesaj #2591
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
msxlabsin adresini yegenim verdi bir girdim ay ay ay girmez olsaydim Msn Grin girdigin zaman cikilmiyor bu ne be kardesim insan bu kadar guzel sitemi yapar Msn Wink
Sponsorlu Bağlantılar
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
engel1989 - avatarı
engel1989
Ziyaretçi
18 Eylül 2007       Mesaj #2592
engel1989 - avatarı
Ziyaretçi
takildigim siteden ayrilma karari alinca arkadasim tavsiye etti msxlabsi ama site cok karisik gelmisti o zamanlar...
Sponsorlu Bağlantılar
eftalyayaren - avatarı
eftalyayaren
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2593
eftalyayaren - avatarı
Ziyaretçi
walla arkadsımla msnde yazıydm ıfadelerı cok hosuma gıttı nerden dedım amerıkadan dedı yemedım tabı ...Msn Happy sonra sızın adresı verdı gırıdm baktım vay be dedım turkler bunuda basardı sıte guzel hoşbulduk efem......
yunus17 - avatarı
yunus17
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2594
yunus17 - avatarı
Ziyaretçi
bende googlede gezerken MsXlAbS I gördüm merak ettim ve girdim önümde mavi ışıktan çekilmiş bir kaç foto vardı ki bende mavi rengini çok severim hemen üye oldum. ve çok ta mem nunum biraz geciktim bunun gibi bir siteyi bulmakta ama olsun sonunda buldum ve hiç kaybetmek istemiyorum...Msn CoolMsn Cool
zuhal - avatarı
zuhal
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2595
zuhal - avatarı
Ziyaretçi
daha önce yazdığımı hatırlayamıyorum olsun bir kez daha yazayım
ben bir sözcük araştırıyordum msxlabs karşılaştım önce mavi karanlık resimler aklımı başımdan aldı Msn Happy
aklım başıma gelince üye oldum derken arada bir gelmeye başladım sonumu tiryaki olarak görüyorum umarım bıktırmam sizi Msn Happy
FOREWER ROCK - avatarı
FOREWER ROCK
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2596
FOREWER ROCK - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
Ben aslında metal müzikleri araştırmaya başlarken buldum.Herşei de çok gsl açıklıolardı daha arayıpta bulamadım bir sürü şei burda kolaylıkla buldum ve bu siteden memnun kaldım daha yeniyim ama burda çok gsl zmn geçireceimdende eminim bu siteyi kuranlara tşk ediorumMsn Happy
kelebek85 - avatarı
kelebek85
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #2597
kelebek85 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba siteyi tesadüfen gezerken gördüm vede üye oldum umrarım keyifli bir sitedir.hadi bana müsade keşvedelim bakalım ne var ne yokkk Msn Happy
1ruya - avatarı
1ruya
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #2598
1ruya - avatarı
Ziyaretçi
selamlar herkese kolay gelsin,googlede gothic resimler ararken burasını tıkladım ama resimleri bırak sitenin herşeyine hayran kaldım emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler artık vakit buldukça müdavimi olurum sitenin
son_nefes - avatarı
son_nefes
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #2599
son_nefes - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar Msn Happy sitenin teması,tarzı muhteşem olmuş çok beğendim..Yapanların emeklerine sağlık..Aranıza geldiğim için mutluyum..Herkese iyi forumlar dilerim

Ben bir sitede mavi karanlık isimli üyenin profilinden buldum siteyi...
gençlikrehberi - avatarı
gençlikrehberi
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #2600
gençlikrehberi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkdaşalar, online msn ararken karşılaştım bu site ile bir göz atalım dedik sonra üye olduk inşallah iyi vakit geçiririz. Msn Happy