Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 263

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.281 Cevap: 5.357
kacak_kız - avatarı
kacak_kız
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2621
kacak_kız - avatarı
Ziyaretçi
bi rasTLantı sonucu buLdumm sıteyı guseL bır yer mıs hemn de uye oldum gusel bır yer ya Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
zdarkRAP - avatarı
zdarkRAP
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2622
zdarkRAP - avatarı
Ziyaretçi
wallahi bende googleda gezerken buldum hiphop rap falan yazıodum bi baktım msxlabs Msn Happy we bibaktım site harika gerek tasarım olsun bilgiler olsun süper walla bu siteyi cok sewdim
Sponsorlu Bağlantılar
sensiz_asla_07 - avatarı
sensiz_asla_07
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2623
sensiz_asla_07 - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle teşekürler bizleri aydınlatdığınğz ve her konuda yardımcı olduğunuz için sizi bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncede kayıt olmuşdum ama kapandı sebebini bilmiyorum sanırım süreli girmemiştim uzun bir süre zaman aşıma uğradı galiba neyse tşkler başarılarınız devamını dilerim iyi günlerMsn Happy
xAlisanx - avatarı
xAlisanx
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2624
xAlisanx - avatarı
Ziyaretçi
aslında başka bişe arıyodum aram sonucunda bura çıktı bende üye oldum ama şuan siteden bişe anlamadım

İsmim : Alisan
Ögrenim : Lise
Aklıma başka bişe gelmiyor geldikce sohbet ettiçce söleriz soranlara bu kadar yeterli bence ögrenmek isteyen sohbet edebilir benimle
berrakemal - avatarı
berrakemal
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2625
berrakemal - avatarı
Ziyaretçi
ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Eylül 2007       Mesaj #2626
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
berrakemal adlı kullanıcıdan alıntı

ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim

Bahsettiğiniz site tamamen taklit; arayüzümüzü, grafiklerimizi, içeriğimizi ve hatta nick'lerimizi çalan bir siteydi. Bizi kızdırmak isteyen birkaç çocuğun oluşturmuş olduğu kısa soluklu bir küçük topluluk sitesiydi.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
diclem - avatarı
diclem
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2627
diclem - avatarı
Ziyaretçi
slm aslında bende bulmak ıcın bı caba harcamadım bı arkadasın odevı vardı bulalaım derken karsıma cıktı ordakı kızların korkunc seslerı ılgımı cektı ve ohsuma gıtı dogrusu cok super bı sıte neyse daha burdayız daha cok gorusecez ya gorusmek uzere
Dead Lady - avatarı
Dead Lady
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2628
Dead Lady - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba (=

Gothic ararken buldum siteyi tamamen tesadüf yani (=

Üye olalı yarım saat bile olmadığından siteyi tamamen çözemedm (=

Karanlığın mavi Yüzü kelimesi çok hoş (=

kısacası ben ;

Gizem Eylül
05,10,1989
ÇAlışıyorm

vs. vs. (=
dj_beyzacan - avatarı
dj_beyzacan
Ziyaretçi
22 Eylül 2007       Mesaj #2629
dj_beyzacan - avatarı
Ziyaretçi
hımm... benimde bu siteyle tanışmam aslında amcam sayesinde oldu diyebilirim... kervanqran benim amcam Msn Happy ama çok güzel ve çok zevkli bir site burası burda gezinmekten çok zevk alıorum
cosalando - avatarı
cosalando
Ziyaretçi
23 Eylül 2007       Mesaj #2630
cosalando - avatarı
Ziyaretçi
Mp3Gain edinmek istiyordum google da aradım çıkan sayfalardan tesadüfen sizi seçtim daha evvel de msn discovery için arama yaparken rastlamıştım bu siteye bilgisayardan fazla anlamadığım için elimin altında olmasında yarar gördüm... Benim hikayem de bu. Gain sağlıklı olarak çalışıyor ama AVG msndiscovery için izin vermiyor ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim.