daha çok yeniyim burada daha 5dk olmadı zannediyorumki güzel bisite burasını arkadaşlarım tavsiye etti anlettı seviyeli bi ortamın olduğunu angelgirl27 ve alpacinoo ya çok teşekkür edrim önerdikleri için.
SLM açıkcası japonca kelimelere bi bakim dedim googledan girdin karanlıuğın mavi yüzü güzel göründü,yanlız ara sıra aniden çıukan sesler korkutsada bu da güzel tabi,bu arada isim beğendiremedim ,erasmus dedim var dediler ,andromeda dedim var dediler,allakda andromedanın en önemli yıldızlarından biridir nabalım
aslen malatyalıyım ama şu anda kütahyadayım işte öleee...
ıstanbul dogumluyum sıtenızı epey bır duylmus oldugu ııcn artık ısım vermeey bıle egrek bulunmuyor cunku bır googledan bıle farkı kalamadı sıtenın adeta nam salmıs ortalıga sanala neyse ısmımde cem bu ara STARHACK moderatoruyum
adım merve sıteyı kusenımden oğrendım hos vakıt gecırebılecegımı soyledi... gerci oda yeni üye olmus ama bakmıs sitede ne ararsan var cok emek harcanıyor hemen uye olmus benımde uye olmamı o sağladı... sıtede emegı gecen herkesde tesekkur ederım...
slm adım ömer yeni katıldım foruma bana kimse tavsiye etmedii geziyodum msn ile bi kaç şey araşdırıyodumm bu forum çıkdı karsıma çok beyendim çok güzelll bende kayıt oldummDD harikaaaaasınızzzDDDD