WWAW!OLDUM ilk gordugumde.cok hızlı baglantı kurmasıda muhtesem.renk tonları sitenin renk uyumlarıda bi harika .acıkcası bana kendimi özel hissettirdi.daha ilk dakkalarım ve bunu iyi degerlendirmeliyim.tesekkürler.....
merhabalar sitenizi cok begendim hoşuma gitti umarım nickimin bır sakıncası yoktur umarım site harika olmuş olagan üstü ama yanlız veri tabanını birazdaha güçlendirirseninz eminim daha hızlı ve aktif olacagından eminim
slm arkadaşlar ben bu forum sitesinin yeni üyesiyim artık sıkça görüşeceğiz . her kişi kendi özel rengi ile kendini ifade eder umarım içinizdeki bilgileri paylaşmakta cömertsiniz . ayrıca format çok güzel sitenin görünüşü kendini çekimser kılıyor yanlışmıyım acaba ön yargılarımı def etmek ve beni buraya adapte edeceğinize inanıyor hepinize en içten saygı ve sevgilerimi yolluyorum şimdiden arkadaşlığınız için teşekkür ederim
ben burayı nasıl buldum,bende anlamadım am iykide bulmuşum siteye giriş müziği ve tasarım harika... bende artık burdayım herkese selam.tüm site çalışanlarınada selamlar bizi böyle bir siteyle buluşturdunuz için teşekkürler