selam herkese bende geliyim artık üye olayım artık dedim 1 senedir gözüme carpıyodu bugun japoncayla ilgili bişeyler ararken bu siteyle karşılaştım yine ve burdayım güzel bi site ama çok ses çıkarıyor
method man i ararken gördüm ilgimi çekti üye oldum bundan sonra takılıp nasılmış neler varmış yokmuş görüp gerekirse çevremizde reklamını yapıp dostlarımızı davet edicez.
Doğru söylemek gerekirse bu eşsiz siteyle tesadüfen karşılaştım hani insanın başına en umutsuz anlarda bir çıkış yolu gözükürya benimki o hesap internette google da dolaşıyordum birden bu site çıktı karşıma va fragmanları beni çok etkiledi zaten ondan sonra bu siteyi hiç bırakmadım
slm merhaba sayın site yöneticisi ve diğer çalışıp emeği geçen arkadaşlar, bu siteyi bir arkadaşım bana bayaa uzun anlattı ve benimde ilgi alanlarımın bulunduğunu düşündüğüm konular mevcut olabileceğini düşünerek üyeliğimi zevkle yaptım ve iyiikide üye olmuşum diyorum, arkadaşlarım ve dostlarıma da fırsat gelince bahsetmeyi düşünüyorum.. sevgilerimle iyi çalışmalar.
merabalar nette dolasirken siteniz karsima cikti merak edip inceledim gusel bi site olmus elinize saglik cok faydali bilgilerle karsilastim hemen uye oldum.kusura bakmayin adinizi bile bilmiyorum daha ama tanisiriz insallah biz daha buralardayiz bu arada benim adim murat simdiden memnun oldum.ilginiz icin tesekkurkler.hayirli aksamlar.
HER ZAMAN İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN KARŞIMA ÇIKARDI MSX. BİR GÜN ÜYE OLMAK İÇİN ZAMAN AYIRDIM KENDİME , VE BU İNANILMAZ DÜNYANIN İÇİNDE BULUVERDİM KENDİMİ . BENCE AVRUPANIN EN İYİ FORUM SİTESİ. FORUMLA BERABER MUHTEŞEM BİR BERABERLİK VE YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİNİ AÇIKCA BURADA GÖREBİLİRSİNİZ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK EDERİM