Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 270

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
menekse - avatarı
menekse
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2691
menekse - avatarı
Ziyaretçi
Merablar benim bu siteyle tanışmam tamamen bi tesadüf oldu ama şunu söliyim iyi ki bulmuşum bu siteyi çok faydalı bilgiler var bana göre hele o msn bölümü yokmu büyüleyici valla kim ne derse desin harika böle bi site kurduğunuz için ne sölesek az olur heheheMsn Grin harikasınız yaa başkada bi sözüm yok size. Msn GrinMsn HeartMsn HeartMsn HeartMsn HeartMsn HeartMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn RoseMsn Rose
Sponsorlu Bağlantılar
girift - avatarı
girift
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2692
girift - avatarı
Ziyaretçi
Msn Embarrassedtamamen şansıma buldum sizi ve doğru olduğu kadar mükemmel bir yerdeyim anladığım kadarıyla tebrikler
Sponsorlu Bağlantılar
TuruncuA - avatarı
TuruncuA
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2693
TuruncuA - avatarı
Ziyaretçi
Engelilerle ilgili aramamotorunda karsima cıktıgınız cok iyi oldu, ozellikle ta en bastan hic vakit kaybetmemem gerektigini dusunerek uye oldum. Dogruyu soylemek gerekirse Yaşadıkça dışında hiç bir forumda yer almıyordum. Seviyeli ahlak kurallarına uyan bu kadar geniş çaplı bilgi veren başka bir site daha olmadığını düşünüyorum.
Bundan boyle birlikteyiz..

Sevgiler,
T.
chessman - avatarı
chessman
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2694
chessman - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ilginiz için teşekkürler benim ismim abdülhamit trabzonluyum istanbulda üniversite okumaktayım marmara üniversitesi makina öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ilgi alanlarım satranç ve spordur sitenizi daha yeni tanıdım henüz 20 dakikadır sitedeyim oldukça etkilendim burada çalışan arkadaşlara ve de resim ve video gönderen arkadaşlara çok teşekkür eğer bende becerebilirsem resim ve video göndermeye çalışacağım şimdilik aklıma gelenler bu kadar bende sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağım
black magic - avatarı
black magic
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2695
black magic - avatarı
Ziyaretçi
site tam anlamıylas on numara yalnızca biraz fazla kasıyor onun haricinde girip de gezmeye değer bir site
ben bu siteyi telefonuma program araken buldum.tema olarak etkileyici bir düntası var
mulciri - avatarı
mulciri
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2696
mulciri - avatarı
Ziyaretçi
site tam anlamıyla harika başka forumlarda takıldım ama bunun kadar içerikli bi site görmedimm diye bilirimm yapanların uğraşanların ellerine kollarına sağlık Smiley9
kartaliçe - avatarı
kartaliçe
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2697
kartaliçe - avatarı
Ziyaretçi
mrb benim siteyle tanışmam biraz garip oldu sanırımMsn Happy arkadaşım dramelodi nin bi şarkısını attı bana çok hoşuma gitti kim bunlar diye merak ettim arama motoruna dramelodi yazdım ve ordan oraya gezerken sizi buldum burda olmaktan mutluyum umuyorum ki güzel vaki geçiricez şimdiden tşk ederim
Han - avatarı
Han
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2698
Han - avatarı
Ziyaretçi
Admin arkadaş her kimse emek harcamış ve karşılığını almaya başlamış tavsiye ile geldim iyi forumlar
mamcakoglu - avatarı
mamcakoglu
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #2699
mamcakoglu - avatarı
Ziyaretçi
doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum. henüz inceleme fırsatım olmadı ama çokmethini duydum sitenizin. benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler. kalın sağlıcakla...
Simons - avatarı
Simons
Ziyaretçi
2 Ekim 2007       Mesaj #2700
Simons - avatarı
Ziyaretçi
çok kere adını duydum gördüm. ama üye olma fırsatım olmamıstı. oda kısmet oldu. az önce arama motorunu kullanıyordum bi arastırmam iiçin. o sayede karar verdim. inceledigim kadarıyla iyi bir arşiv emegi gecen herkesin ellerine saglık Msn Grin