Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 272

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
maralli - avatarı
maralli
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #2711
maralli - avatarı
Ziyaretçi
valla güzel ama çok karmaşık istediğini bulmak konusunda karmaşa almış başını yürümüşş
Sponsorlu Bağlantılar
opthasan - avatarı
opthasan
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #2712
opthasan - avatarı
Ziyaretçi
İlk önce herkese slmMsn Happy
Ben sitenizi tesadüf eseri buldum gecenin bi vakti saat 03.00 da ama çook
Sponsorlu Bağlantılar
keyf aldım gezerken incelerken bu siteyi yapan ve yönetenlerden Allah rağzı
olsun ellerine sağlık İnşallah bundan sonra gergün uğrayıp
hem sorunlarımı çözücem(çünkü nette acemiyim) hemde sizleri ziyaret edicem.
Şimdilik hoşça ve dostça kalın gürüşmek dileği ile saygılar Hasan KÖKSAL
blacklion60 - avatarı
blacklion60
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2713
blacklion60 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben blacklion60 bu siteyi bir program ararken buldum inşallah bu sitenin güzelliklerinden faydalanırım herkese sevgi ve saygılarımla.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2714
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
siteniz çok değişik geldi bana,gayet net ve anlaşılır buldum sevdim burayı iç açıcı.
delidolu - avatarı
delidolu
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2715
delidolu - avatarı
Ziyaretçi
çalıştığım birimde msn yasaklanınca başka yollardan msn neaçma yollarını ararken buldum bakalım seversem yeni bir delidolu arkadaşınız oldu belki bu sitede yaşlanırımmm
emine_kktc - avatarı
emine_kktc
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2716
emine_kktc - avatarı
Ziyaretçi
Türkiyemmerhbalar benim sizlerle ilk bulusmam 5 ekim cuma gununde oldu .Okudugum bolumle alakali bir konu hakkinda bilgi ararken karsima siz ciktiniz nasil oldu bilemiyorum ama tesadufen karsima geldiniz ve incelemeye basladim sayfanizi derken form a kayit olmaya karar verdim her konudan bilgilenmek ve bilgi vermek yani bilgi alis verisi yapmak amaciyla karsinizdayim siteyi hazirlayanlara tsk lerimi sunmak istiyorum. Veri alisverisi dilegi ile ....
bynnet - avatarı
bynnet
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2717
bynnet - avatarı
Ziyaretçi
ben msx le tesadüfen tanıştım bu mesaji ne yazacagımı ble bilmiyordum ben bilgisayarıda çok güzel kullanamam ama bu kısa zaman içinde şunu anladım artık bende güzel kullana bileceğim anladım onun için bu sitede emeği geçen herkese çok teşekur ederim ama çok deyişik bir site hoşuma gidiyor el becerim hiç yok onun için bana kızmayın ve kötü davranmayın bir anımı paylaşayım mynetde okey oynayım dedim bir masa seçiyorum masa sahibibeni beni oyundan atıyor bir iki üç dörtderken neden atıyor diye düşündün meersem sıra bana geliyor muş bende taş çekmeyi unutuyorum taşı atamıyorum ve beni haliyle oyundan atıyorlar ben de onlara kızı yordum beni neden atıyorsunuz inşallah sizde oyle yapmazsınız mesaş gelmiş ama okuyamadım haliyle cevap veremedim
Yoanna - avatarı
Yoanna
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2718
Yoanna - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım Erika davet etti.
countess - avatarı
countess
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #2719
countess - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar hocamla msn yenılıklerınden bahsedıyoduk bıze burayı soyledı.gırdım baktım intro falan da hostu.sonra kaydoldum.aranıza hosgeldım.Msn Happy

sakin_ruh - avatarı
sakin_ruh
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2720
sakin_ruh - avatarı
Ziyaretçi
selamunaleykum

siteyi google sayesinde buldum ve google aram motorunun yüzünden üye olmak mecburiyetinde kaldım Msn Grin

ne zaman googledan birşey aratsam aramaların içinde mutlaka bu site çıkıyor en son aramamda da görünce dedim üye olmak şart oldu artık

kısacası bu işin sorumlusu googledir Msn Grin