İlk önce herkese slm
Ben sitenizi tesadüf eseri buldum gecenin bi vakti saat 03.00 da ama çook
Sponsorlu Bağlantılar
keyf aldım gezerken incelerken bu siteyi yapan ve yönetenlerden Allah rağzı
olsun ellerine sağlık İnşallah bundan sonra gergün uğrayıp
hem sorunlarımı çözücem(çünkü nette acemiyim) hemde sizleri ziyaret edicem.
Şimdilik hoşça ve dostça kalın gürüşmek dileği ile saygılar Hasan KÖKSAL
çalıştığım birimde msn yasaklanınca başka yollardan msn neaçma yollarını ararken buldum bakalım seversem yeni bir delidolu arkadaşınız oldu belki bu sitede yaşlanırımmm
merhbalar benim sizlerle ilk bulusmam 5 ekim cuma gununde oldu .Okudugum bolumle alakali bir konu hakkinda bilgi ararken karsima siz ciktiniz nasil oldu bilemiyorum ama tesadufen karsima geldiniz ve incelemeye basladim sayfanizi derken form a kayit olmaya karar verdim her konudan bilgilenmek ve bilgi vermek yani bilgi alis verisi yapmak amaciyla karsinizdayim siteyi hazirlayanlara tsk lerimi sunmak istiyorum. Veri alisverisi dilegi ile ....
ben msx le tesadüfen tanıştım bu mesaji ne yazacagımı ble bilmiyordum ben bilgisayarıda çok güzel kullanamam ama bu kısa zaman içinde şunu anladım artık bende güzel kullana bileceğim anladım onun için bu sitede emeği geçen herkese çok teşekur ederim ama çok deyişik bir site hoşuma gidiyor el becerim hiç yok onun için bana kızmayın ve kötü davranmayın bir anımı paylaşayım mynetde okey oynayım dedim bir masa seçiyorum masa sahibibeni beni oyundan atıyor bir iki üç dörtderken neden atıyor diye düşündün meersem sıra bana geliyor muş bende taş çekmeyi unutuyorum taşı atamıyorum ve beni haliyle oyundan atıyorlar ben de onlara kızı yordum beni neden atıyorsunuz inşallah sizde oyle yapmazsınız mesaş gelmiş ama okuyamadım haliyle cevap veremedim