Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 273

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.311 Cevap: 5.357
MissRaiNingBlooD - avatarı
MissRaiNingBlooD
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2721
MissRaiNingBlooD - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sakin_ruh adlı kullanıcıdan alıntı

selamunaleykum

Sponsorlu Bağlantılar
siteyi google sayesinde buldum ve google aram motorunun yüzünden üye olmak mecburiyetinde kaldım Msn Grin

ne zaman googledan birşey aratsam aramaların içinde mutlaka bu site çıkıyor en son aramamda da görünce dedim üye olmak şart oldu artık

kısacası bu işin sorumlusu googledir Msn Grin

HERKESE SELAMLAR,
Valla bende arkadasima katiliyorum.Msn CoolADI GOOGLE SEBEBIMINMsn CoolHenuz pek tanisma ve siteyi gezinme firsatim olmadi (1 dk once kaydoldumMsn Wink) ama indexteki cekicilik yetti beni etkilemeyeMsn Grinnese zamanla goruces yanilip yanilmadigimizi.Iyi vakit gecirecegimi ve siteye az da olsa faydali olabilecegimi umuyorum.SITEDE EMEGI GECEN HERKESE TESEKKURLER...
tugyanedo - avatarı
tugyanedo
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2722
tugyanedo - avatarı
Ziyaretçi
siteniz güzel özelik lede ren tonu cok hoş huzurlu oluyo insan yalnız ben 40 bilgsayarla tanıştım acemiyim yani paylaşım yapamam hem dilde bilmiyom ama yorum larım la sizlere destek olabilirim anca .live msn nin coklu oturum yamasını bulmaya ve kurmaya calışcm bakim becereblcem mi hic bilmiyorum ama neyse hepinize paylaşımlarınızdan dolayı tşk ler
Sponsorlu Bağlantılar
liveoralive19 - avatarı
liveoralive19
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2723
liveoralive19 - avatarı
Ziyaretçi
Valla birtakım proıgram ve yazılımlara ulaşabileceğim bir forum olarak gördüm ve üye oldum ...
Teşekkürler...
btan68 - avatarı
btan68
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #2724
btan68 - avatarı
Ziyaretçi
slm bana bir arkadsım tavsiye etti bu siteyi aradım ve buldum üye oldum çok güzel bir siteye benziyor ama msj okuma yönünden sıkıntı çekiyorum msj larımı okuyamıyorum okunmadan siliniyor sadace benimmi öle yoksa bütün üyelerinmi öle yada ben okumasını beceremedim sanırım neyse herkese sewgiler ve bu siteyi yapan kişilerin ellerine saglık güzel bir site olmuş ii çalısmalar
snejannaa - avatarı
snejannaa
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #2725
snejannaa - avatarı
Ziyaretçi
ya gunaydın önce nasıl tanıstım sabah sabah ruyamda gördüm desek olmaz Msn Happy uyuyamadım öyle kurcalıyodum bilg. kalbini kırarım sarkısını biliyodum zaten de ELNİNO soyledigini bilmiyodum Msn Happy tanıyorum cunku onu şşookk oldum Msn Surprised olay bu yaniiiMsn Tongue
umay - avatarı
umay
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #2726
umay - avatarı
Ziyaretçi
Slm
Ben msn eklentisi araken buldum siteyi ve bana farklı geldi.e hadi üye ol ne duruyorsun dedim (:
blackfukkametal - avatarı
blackfukkametal
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #2727
blackfukkametal - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben kısaca black ,

MsX ile şöyle tanıştım , internette takılıyordum yapacak bişey yoktu birşeyler araştırıyordum ki MsX le tanıştım gerçektende çok güzel bir site her bakımdan şimdi can sıkıntısı diye bişey kalmadı gerçekten site çok güzel dekor edilmiş. Tüm herkeze burdan selam ...
by_hüseyin - avatarı
by_hüseyin
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #2728
by_hüseyin - avatarı
Ziyaretçi
merhabaMsn Happyjöly'nin tavsiyesiyle geldim...pc kullanmayı yeni öğreniyorum..umarım burada tecrübe kazanırım...
pavurya5 - avatarı
pavurya5
Ziyaretçi
7 Ekim 2007       Mesaj #2729
pavurya5 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben dolaşırken buldum burayı.zaman buldukça da uğruyorum daha doğrusu derdim olduk ça.ve derdim var yinede ben power poin slayt yapmayı öğrenmem şart
yazdığım şiirleri slayt ve müzikle süslemeli ve ( değerli me) yollayabilmeliyim .yardım edin noluuurrrrrr
safak dağdelen - avatarı
safak dağdelen
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2730
safak dağdelen - avatarı
Ziyaretçi
sesizliğin alaça karanlığında sanal alemde dolaşırken karşıma çıktınız.
bakışlarımı madalyonun arkasına cevirme isteği beni sizinle tanıştırdı