Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 274

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
OREDA - avatarı
OREDA
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2731
OREDA - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN OREDA,
SITENIZI KENDI ARAMALARIM SONUCUNDA BULDUM IYIKIDE BULMUSUM
Sponsorlu Bağlantılar
TESEKKÜR EDERIM SIZLERE, BÖYLE GÜZEL BIR YER HAZIRLADIGINIZ ICIN.
SAYGILARIMLA.
Son düzenleyen OREDA; 8 Ekim 2007 14:52 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
browni24 - avatarı
browni24
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2732
browni24 - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben daha yeni, çok yeni şimdi üye oldum. tesadüfen buldum bu siteyi.şimdilik nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü içeriğe hiç göz atmadım.ilk kendimi tanıtmak istedim.23 yaşındayım, ankaradan.hepimize ii paylaşımlar.
Sponsorlu Bağlantılar
mesut82xx - avatarı
mesut82xx
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2733
mesut82xx - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle selamlar burda olmaktan dolayı mutluyum siteye messenger dıscovery lıve sitesi aracılığıyla buldum bu siteyi katkıda bulunanlara tesekkur ederım Msn GrinMsn GrinMsn Grin
kolejli - avatarı
kolejli
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2734
kolejli - avatarı
Ziyaretçi
ya gercekten cok guzel bı sıte tam bı bılgı sıtesı bılgı kupu ne ıstesen buluorsun walla tesadufen grdım ama cok super bı tesaduf olmus cok sewnclıım walla bu sıteyı hazrlayanlara cok teskkr ederım
sebil53 - avatarı
sebil53
Ziyaretçi
8 Ekim 2007       Mesaj #2735
sebil53 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben istanbul ümraniyeden kadir bu siteyle arkadaşalrım ve yakınlarım sayasında danıştım ve kullanıcı ismimde esimimn ismi oldugun begendgimden bu ismi sectim degişik bir site ama güzel stilistlikle ilgili resmiler arakende işime yaradı tesekkürler ...............Msn GrinMsn Grin
moon_walker - avatarı
moon_walker
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #2736
moon_walker - avatarı
Ziyaretçi
slmlar ben ugur ıstanbuldan 19 yasındayım bu yıl ossye hazırlandım ıcın pek fazla bılg basında olamıyorum fakat normalde kendıme aıt 4 sıte ve uyesı bulundum 80 aıt fan clublerde mod ve admınım.burayı tesaduf eserı buldum canım cok sıkılmıstı aslının sarkısını dınlıyordum acayıp bunaldım bır kac harf yazdım burası cıktı ıcerıgıne fılan baktım ve uye oldum ben kendımı pek fazla anlatamıyorum cunku kendımı 3.dereceden 2 bılınmeyenlı bır denklem gıbı goruyorum benı anca karsımdakıler cozuyor ben bıle anlamıyorum nasıl cozduklerını her neyse ıstanbulda oturuyorum tanıstıkca dahada sohbet ederız herkese sevgımı ve saygımı gonderıyorum
wurm - avatarı
wurm
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #2737
wurm - avatarı
Ziyaretçi
Aradığım ama bulamadığım biir şeyi burda bulablilirim diye üye oldum zamanımı harcadım ama yanılmıştım bu da diğer siteler gibi acaip kötü bi siteydi, akşamdı , felendı , filandı

Aradığım ama bulamadığım biir şeyi burda bulablilirim diye üye oldum zamanımı harcadım ama yanılmıştım bu da diğer siteler gibi acaip kötü bi siteydi, akşamdı , felendı , filandın rolleyes

mavi değil boğucu karanlık olmalı pop müzük sanatçılarının fan siteleri gibi
insan bi siteyle ne diye ve nasıl tanışır hadi onu yaptık
başkalarına niye anlatır
Son düzenleyen wurm; 9 Ekim 2007 16:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
iklimler - avatarı
iklimler
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #2738
iklimler - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

selam ben ilkimler,malatyada oturuyorum,kitap okumasını ve müzik dinlemesini çok severim.boş vakit bende çok bu yüzden internette dolaşır farklı yerler ararım,ben ayrıca yürüme engelliyim ve herşeyi öğrenmek için çok çabalarım sitenizde güzel umarım sizlerel çok şey paylaşırım.teşekkürler
markusantonyus - avatarı
markusantonyus
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #2739
markusantonyus - avatarı
Ziyaretçi
MsXLaBs keylogger ararken karşıma çıktı kardeşimle aramda PC yüzünden husumet var..bende şifrelerini gizli belgelerini çalayım koz olarak kullanırım diye gezinirken gördüm..şimdi burda olmaktan mutluyum..karıştırdıkça kaynaştıkça daha mutlu olurum zannediyorummm
Ece Tavaslı - avatarı
Ece Tavaslı
Ziyaretçi
9 Ekim 2007       Mesaj #2740
Ece Tavaslı - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happyben msxlabs sitesini msn hareketli resimlerini ararken buldum.ücretsiz olduğunuda öğrenince üye oldum .kurallar gayet uygun.ben daha 11 yaşındayım amahep birforumaüye olmakistemişimdir.türkiye çapında şiirbirinciliğim var.en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım...Msn Grin http://img170.imageshack.us/img170/1903/av1852790excm3.gif
Son düzenleyen Ece Tavaslı; 9 Ekim 2007 23:09 Sebep: imza nasıl atılıo