merhaba ben de msn ile ilgili bir sorunumu araştırırken buldum siteyi.fazla inceleyemedim ama faydalanacagıma inanıyorum güzel bilgiler mevcut sitede.bu arada ben sorunumu bir bölüme yazdm ama nasıl oldu bilmiyorum farklı bir başlıkta çıktı mesajım.beni mazur görün henüz sitede yeniyim
msjımı buraya kopyalamamın sakıncası yoktur inşallah sorunuma cvp alabilirsem çok sevineceğim gerçekten de...
............
merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadım.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrraynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...