Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 275

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
nijntje - avatarı
nijntje
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #2741
nijntje - avatarı
Ziyaretçi
merhabaMsn Happy arkadasim tavsiyesiyle kayit oldum, kutlarim sizi siteniz harika elinize emeginize saglik...........
Sponsorlu Bağlantılar
ergun - avatarı
ergun
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #2742
ergun - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ergun sıtenezı ınternette masa ustu resımlerı ararken tesadufen buldum gercekten cok guzel resımlerınızvar sıte kurucusuna ve arkadaslara cok tesekkur ederım

Sponsorlu Bağlantılar
merhaba ben ergun sıtenezı ınternette masa ustu resımlerı ararken tesadufen buldum gercekten cok guzel resımlerınızvar sıte kurucusuna ve arkadaslara cok tesekkur ederım
Son düzenleyen ergun; 10 Ekim 2007 20:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
RomeQ - avatarı
RomeQ
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #2743
RomeQ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Duygu Ve Düşüncelerime Genel oLarak Pek İfade Edemediğimden Kısa Kısa Cevaplarla Geçiştiriyorum. Tek Kelime iLe Mükemmel. HA TAnışma Fazlına Gelince İnanın Bilmiyorum Uzun Süredir Üyeyim Ama Anca Bugüne Denk Geldi Yorum Yapmak. Bence Çok GüzeL Ve Aslında Yorumsuz. Saygılarımla...
ebed - avatarı
ebed
Ziyaretçi
10 Ekim 2007       Mesaj #2744
ebed - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben de msn ile ilgili bir sorunumu araştırırken buldum siteyi.fazla inceleyemedim ama faydalanacagıma inanıyorum güzel bilgiler mevcut sitede.bu arada ben sorunumu bir bölüme yazdm ama nasıl oldu bilmiyorum farklı bir başlıkta çıktı mesajım.beni mazur görün henüz sitede yeniyimMsn Confused

msjımı buraya kopyalamamın sakıncası yoktur inşallah sorunuma cvp alabilirsem çok sevineceğim gerçekten de...

............

merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadımMsn Confused.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrrMsn SadMsn Sadaynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...
ydceyhan - avatarı
ydceyhan
Ziyaretçi
11 Ekim 2007       Mesaj #2745
ydceyhan - avatarı
Ziyaretçi
gercekten harika saygılar
sevtug34 - avatarı
sevtug34
Ziyaretçi
11 Ekim 2007       Mesaj #2746
sevtug34 - avatarı
Ziyaretçi
slm adım canturk meslegım yonetmenlık fılım yonetmenıyım arama motorunda bır sıteyı ararken sıtenızı gordum merak ettım ınceledım ve cok guzel buldum bende uye oldum ınsallah sızlere lkayık olurum ve bır bırımızı severız saygılarımla canturk
Brn_desing - avatarı
Brn_desing
Ziyaretçi
11 Ekim 2007       Mesaj #2747
Brn_desing - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben baran photoshop işinde iy olduğumu solerler arkadaş vasıtasıyla buldm bu siteyi ama gerçekten güzel baya emek harçamışler helalller olsun beaa Msn Grin neyse çok iş az laf dimi
white06rabbit - avatarı
white06rabbit
Ziyaretçi
11 Ekim 2007       Mesaj #2748
white06rabbit - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya abim sayesinde kayıt oldum o bu siteyi ban anlatti ve gösterdi bende hayran kaldim hemde yakında rap bölümüde açılcak bu açıdanda kayıt oldum
manyak19 - avatarı
manyak19
Ziyaretçi
12 Ekim 2007       Mesaj #2749
manyak19 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben manyak adanalı yım ve ilginç buldugum için buraya girdim ama fazla bişe anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Msn Grinbenimde pek fazla bılgım yok yenıyım tanışmak isterdim ama salık olsun ögrenince tanışırız
Son düzenleyen manyak19; 12 Ekim 2007 14:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
DerinizM - avatarı
DerinizM
Ziyaretçi
12 Ekim 2007       Mesaj #2750
DerinizM - avatarı
Ziyaretçi
SLmSLar.... Ben Geldim MiyaffMsn Happy Kendimi Böyle Deli Gibi Tanıtmayı Sevmem ama Adım Derin.. İnş.. iyi kaynaşırız. herkese iyi bayramlar (: