MERHABA
SİTENİZ OLDUKÇA ENTERESAN Bİ SİTE ÜRKTÜM VALLA :p İŞİN ŞAKASI Bİ YANA GOOGLEDAN PROGRAM ARIYODUM SİZİN SİTEYE GİRDİM OLDUKÇA ENTERESAN BULDUM ÜYE OLUNCADA NE KADAR FAYDALI OLDUĞUNU GÖRDÜM MERAK ETMEYİN UZUN SÜRE BERABERİZZ SEVDİM BU SİTEYİ
ya o beni buldu dedi iron abi gel msxe katıl sensiz olmaz bende dayanamadım geldim laf aramızda msx bende bağımlılık yaptı aslında bunu yazarken fatura işliyor olmam gerekiyo ama neyse çaktırmayın
aslında daha önceden de belirtmiştim yazılım araken bluştuk MSx le ama iyide olmuş zaten es geçilecek bir site değil zaten kör olmak gerek es geçmek için ya da çok umursamaz ...
Sitenizi arama motorundan öğrendim. Beğenerek sık kullanılanlara kaydettim. Umarım faydam dokunur. Fakat siteniz görünüşünden de belli kaliteli bir forum siteye benziyor. İnşallah bende sitenizden faydalanmaya çalışırım. Forum yöneticileri ve üyelerine başarılar dilerim.
selamlar bi proğramın nasıl kullanıldığını öğrenmeye çalışırken buldum siteyi gerçekten süper çok başarılı bi site adım elwin başka bi forumda modum ama burayı sevdim emeğinize sağlık