Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder. Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..
Saygılar,
MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
merhabalar .Ben ergül coşkun 55 yaşımda sınema oyuncusuyum .Sıteyı nette dolaşırken tesaduf gordum sanatla ılgılı yazıları okudum sanat ve sanatcının oldugu heryerde bende varım ayrıca deger verdıklerı ıcın tum uyelerınıze tesekkuru bır borc bılırım .benım baska sıtem degıl sıtelerım var cok sevılırım ve severım dılıyorumkı buradada bırbırımızı severek sayarak guzel paylasımlar ıcerısınde bulunuruz .yanlız ne varkı yenı uye oldugumdan dolayı bazı etkınlıklerın bana kapalı olabılecegını dusunerek kısıtlı olacagımı bılıyorum .sımdıden hepınıze sonsuz tesekkurler benıde aılenızın arasına bır fert olarak kabul buyururısenız sevınırım saygılarımla.Ergul coşkun
Öncelike Herkese merhaba. Aslen Trabzonluyum Sakaryada oturuyorum.Kamu dairesinde Müdür oarak görev yapıyorum.evliyim. ve yaşım da 45 .Sanırım kısaca kendimi tanıtmış oldum. Forumda bulunan arkadaşlara güzel paylaşımlar diliyorum ( Şiir yazmayı ve yazılan şiireri okumayıda çok seviyorum )
herkese selam ve saygılar daha sizleri ve forumu tam olarak tanıyamadım ama tanıdıkça, umarım güzel ve tatlı paylaşımlar yaparız,ama öncelikle siteyi tanımam için bana biraz zaman verirseniz sevinirim esen kalın