Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 282

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
turhan - avatarı
turhan
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #2811
turhan - avatarı
Ziyaretçi
bursa da ikamet etmekteyim...kendime ait plastik dalında şirketim var...

Sponsorlu Bağlantılar
sitenizi msn yazdığımda buldum....çok beğndim üye olmayı seçtim....

başarılar dilerim.....sevgilerimle....
babacan27 - avatarı
babacan27
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #2812
babacan27 - avatarı
Ziyaretçi
ben öncelikle program arıyordum amr yi gif e çeviren program ve boyle karşıma çıktı biraz siteyi gezince üye olmak istedim ve hemen üye oldum böyle bir siteyi keşf ettiğim için kendimi mutlu hissediyerum çok teşekkürler saygılarımla...
Sponsorlu Bağlantılar
dnygns - avatarı
dnygns
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #2813
dnygns - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ! siteyi bayadır biliyorum fakat üye olmak bugüneymişMsn Grin
Google size çalışıyo diyebilirim aradığım kaliteli resimleri genelde msxlabs ta buldum... Sadece faydalanan biri değil artık aranızda olmam gerektiğini düşündüm.. Hoşgeldim (:
karizma38040 - avatarı
karizma38040
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #2814
karizma38040 - avatarı
Ziyaretçi
SLM İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ BEN ASLINDA SİZİN SİTENİZE YABANCI BİRİ DEİLİM DAHA ÖNCEDEN KAYIT OLMUŞTUM.
AMA BİLGİSAYARA FORMAT ÇEKTİRİNCE BÜTÜN BİLGİLER SİLİNDİ!!!!!Msn Cry
YENİ BİR ÜYELİK İSMİ ALARAK YENİDEN GELDİM!!!!SİZDEN VAZGEÇMEM VAZ GEÇEMEM!!!!!!!!
BEN MSN DİSCOVERY SAYESİNDE SİZİNLE TANIŞTIM.BANA Bİ ARKADAŞIM SÖLEDİ BU PROGRAMI İNDİR DİYE BENDE ARAŞTIRIRKEN SİZİN SİTENİZ KARŞIMA ÇIKTI!!!
ŞİMDİ SİZDEN MEMNUN OLDUĞUM İÇİN TEKRAR GELİR GELMEZ YENİ BİR ÜYELİK ALARAK ÜYE OLDUM!!!!!
BENİM BİLMEDİĞİM DAHA BİRSÜRÜ PROGRAM VAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM,BEN SİZE NASIL ULAŞA BİLİRİM MSN ADRESİNİZ VARMI VARSA BANA VEREBİLİRMİSİNİZ?????
BİDE BENİM (SKYPE) ÜYELİĞİM VAR BURDANDA GÖRÜŞE BİLİRİZ BENİM NİKİM YİNE AYNI(karizma38040) BEKLİYORUM CEVABINIZI YARDIM EDERSENİZ BENİ MEMNUN EDERSİNİZ.
Allah'a EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN İYİ GECELER!!!!!!BY!!Msn EmbarrassedMsn ThinkingMsn Cry
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2007       Mesaj #2815
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam ben bır konu ararken googleye yazdım sızın forum cıktı gezındım bıraz mısafır olarak uye olsam dıye dusundum işte burdayım hepınıse ii paylasımlar =)
beril - avatarı
beril
Ziyaretçi
26 Ekim 2007       Mesaj #2816
beril - avatarı
Ziyaretçi
Msn Winkherkese selam bn yeni üyeym adım beril daha kimsei tanımıyorm ama lafın gelişi herkeslerle tanışacağıma memnun oldum aranısda ROCKER var mı acaba yada RAPER da olabilirMsn Winkşimdiden memnun oldum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #2817
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
a.s
hg =)
_cixx_21 - avatarı
_cixx_21
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #2818
_cixx_21 - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya üye olalı cok kısa bır an oldu ama gördümki gercekten burda süperrr bir ortam var herkese şimdiden slmlr en baştada mavi karanlik ekibine Msn TongueMsn TongueMsn Tongue
oyuncu55 - avatarı
oyuncu55
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #2819
oyuncu55 - avatarı
Ziyaretçi
siteye yeni üyelik gerçekleştirdim. bu sitede aradığım her şey fazlasıyla mevcut teşekkürler site yöneticileri...
erdemlink - avatarı
erdemlink
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #2820
erdemlink - avatarı
Ziyaretçi
mıknatıs özelliği var bu sitenin....
Arama motorundan buldum bu siteyi...
Ekranı dolduran bir güzelliğe sahip olduğu için kayıt oldum...

İsmim erdem
Kayseriden selam herkeze...
İnşaat teknikeri olarak çalışıyorum...
daha geniş bilgi için ö.m. atınız dermişim....Msn Grin