Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 283

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.349 Cevap: 5.357
kırlangıç - avatarı
kırlangıç
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #2821
kırlangıç - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happymerhaba msn için farklılıklar ararken
tesadüfen tanıştım ilgimi çekti,bende şimdi burdayı
Sponsorlu Bağlantılar
_Turquaz_ - avatarı
_Turquaz_
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #2822
_Turquaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Başka bi sitede dolaşırken sitenizin ismini gördüm öylelikle gelmiş oldum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Ozlem__ - avatarı
Ozlem__
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #2823
Ozlem__ - avatarı
Ziyaretçi
Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o seslerMsn Happy) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel.
Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan

Ben bir konuyu araştırırken girdim bu siteye. araştırdığım konuya bakarken ilk defa kendi kendime güldüğümü fark ettim,sanırım içimden şöyle geçirmiş olmalıyım "hayatımda rastladığım en ilginç site".Gerçekten de insanda farklı etkiler bırakıyor.Çok hoş.Benim gibi değişiklikleri seven bir insan için,efecktleriyle olsun,sitenin adı ile ilgili olsun(hele o seslerMsn Happy) oldukça değişik bir site.Sıradışı olmak güzel.
Ben ,büyük çabalardan sonra NİHAYET atanan bir öğretmenim.O yüzden sitelerde arayacağım çok şey oluyor.Aradığım bir çok şeyi de burda buldum.
Gerçekten teş ederim.Emeğinize sağlık...

Son düzenleyen Ozlem__; 28 Ekim 2007 23:01 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
CESUR - avatarı
CESUR
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #2824
CESUR - avatarı
Ziyaretçi
MRB
msn için değişiklikler bakıyordum;sitenize rastladım güzel şeyler vardı hoşuma gitti üye olayım dedim daha girer girmez sıcak bir karşılama ile karşılaştım.bundan çok memnun oldum ve tşk ediyorum.bir sitede insanlara bu kadar ilgi olur gerçekten samimiyetinizden dolayı tşk ediyorum.sayılarımı sunuyorum.CESUR
CHERNOBİİL - avatarı
CHERNOBİİL
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #2825
CHERNOBİİL - avatarı
Ziyaretçi
slm siteyle cok karsılastım ama kısmet bu guneymiş.... adım ceren

site hoşuma gitti ... ve üye oldum.. deişik bir havası var..
sandalcı - avatarı
sandalcı
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #2826
sandalcı - avatarı
Ziyaretçi
hoşbulduk.MsXLabs Hi-Tech i google de birşeyler ararken bulmuştum üyeydim fakat eski üye adımı kabul etmedi tekrar üye oldum.görüşmek dileği ile iyi akşamlar.
Lavie - avatarı
Lavie
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #2827
Lavie - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyle bugün tanıştım gercekten cok güzel bi site tebrik ederim bi arkadasımın tavsiyesiyle girdim iiki girmişim
keramettin - avatarı
keramettin
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #2828
keramettin - avatarı
Ziyaretçi
mikropçuk_11 sayesinde tanıştım
selena79 - avatarı
selena79
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #2829
selena79 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Selena;

Siteye giriş nedenim live messenger ile ilgili teknik destek kısmında da göreceğiniz üzere çözüm arayışı içindeyken oldu.burada bu konuda teknik destek vermeye çalıştığınızı gördüm ve üye oldum.henüz bir cevap gelmedi ama bekliyorum.

Bilgisayarla ilgili herkesin bilmesi gereken konularda bildirim yollarsanız sitenize daha sık girerim.ama siteniz epey hoş görünüme sahip beğendim.yeni olduğumdan bazı konulara yabancı kaldım burada.

Kendimi tanıtmak gerekirse doğal davranan biriyim.efendi diyebileceğiniz türden.aslen çizimciyim autocad ve unigrafics kullanıyorum.bilgisayarla ilgili konulara ilgi duyuyorum.

Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla
Son düzenleyen asla_asla_deme; 30 Ekim 2007 22:47 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
MIRROR666 - avatarı
MIRROR666
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #2830
MIRROR666 - avatarı
Ziyaretçi
Google sağolsun Msn Grin ben program hastasyımdır arayayım derken karşıma bu site çıktı çokta beğendiğimi söyleyebilirim Msn Happy verdiğiniz emeklerden dolayı herkeze teşekür ediyorum saygılarımla....! MIRROR666