aslında siteyle geçen yıl(2006) tanıştım. harika bi site ama bi türlü üye olamamıştım zaman bulamamıştım ama bugün başardım forumun her linkini tıklamak için sabırsızlanıyorum...
bu arada ellerinize sağlık muhteşem bi forum....
Sitenize ziyarete zaten son 2 senedir sıkca uğruyorum. Mango nickli arkadaşım tarafından fikir verilmişti. Üye olmadan beraber çok gezmişizdir sitenizi. Adım Sevgi ve gerçekten bilgi ve paylaşım süper! İnternette her ne kadar problemim varsa kesinlikle cevabını sizde bulabiliyorum.... Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ayrıca bu zamana kadar paylaşımlarından faydalanıp konuların altına teşekkür geçmediğim için özür diliyorum!! Emeğe saygının kıymetini bilirim, affola...
Ayrıca beni deli eden bir konu var hadi onu da olsun diyorum, gülü seven dikenine katlanması lazım; sayfalar çok yüklü olduğu için yavaş açılıp zaman kaybına uğruyorum, hatta bazen pc kitleniyor... Bunu da artık çoktan kabul ettim...
çizgi roman karakterileriyle ilgili bi arama yapıyordum googl dan..burası çıktı güzel bir yere benziyor..aradığım karakter ingilizce tanıtılmış ama oda yeter şimdilik..paylaşımlarınız için teşekkürler...
heRkese meRhaba. gooLe'dan Türk DestanLarı'nı arıyOrdum ve kaRşıma çıktınız sadece destanLarı değiL,daha birçOk şeyi buLdum sitenizde. çOk beğendim ve üye oLdum. aRtık ben de sizLerLeyim. güzeL payLaşımLarımızın oLması diLekLerimLe