Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 287

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
dilosh91 - avatarı
dilosh91
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2861
dilosh91 - avatarı
Ziyaretçi
cooqq önceden qörmüsstüm ama üyee olmamıstım bugun canm sıkıldı qireym dedim bidaha snra bi baqtm üye oluvermısımmMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
sürgün_63 - avatarı
sürgün_63
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2862
sürgün_63 - avatarı
Ziyaretçi
meebo sitesinden msn'ye giriyodum bi zamanlar sonra bana yamuk yaptılar sayfa açılmıyo sonra msn messenger programını indirmek için bi çok yer gezdim ama indiremedim şimdide yardımı burdan arıyorum kullandığım pc devlete ait oldugundan dolayı bazı verilere ulaşamıyorum komut onlarda kurup gidiyo vicdansızlar...amma uzattım be neyse yardım dilenirken tanıştım beni dışlamayın emi Msn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
mina - avatarı
mina
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2863
mina - avatarı
Ziyaretçi
merhaba .....bu siteyı tesadufen gordum hosuma gıttı epey dolastım.bır mavı asığı olarak.bende burada olmalıyım dedım
coşkun aksu - avatarı
coşkun aksu
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2864
coşkun aksu - avatarı
Ziyaretçi
ilk önce herkese iyi akşamlar diliyorum.izmitliyim uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum.tekrar sizlerle olmak çok güzel mavi renginize ve o şuh gülme efektine bayılıyorum.yeni imajınızla süpersiniz...Msn Winkellerim seni unutabilir gözlerim seni unutabilir bir gün seni herkes unutabilir AMA KALBİM ASLAAAAAAA....Msn Cry
kolopilo3555 - avatarı
kolopilo3555
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2865
kolopilo3555 - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkese selam biraz tesadüf diyebiliriz dolaşırken dek geldi sözleşmenizi okudum hoşuma gitti düsüstve seviyeli ve tabiki kuralcı kısacası merak ettim tanışmak istedim
serkanown - avatarı
serkanown
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2866
serkanown - avatarı
Ziyaretçi
bu dost canlısı siteyi arkadaşımda gördüm ve hoşuma gitti aradığım cogu prg ları burda buldum ve sayfanızı cok beyeniyorum bende bilgisayar işiyle uğraşıyorum ama yazılım yok bende donanım var bilgisayarcının yanında saygılar Msn Happy Msn Happy
kaplan795 - avatarı
kaplan795
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2867
kaplan795 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi gercektende seviyorum benim tanışmamda tamamen tesaduftu aradığım bir şeyi burdan buldum ve üye oldum şimdi hep beraberiz... Ben izmir çeşmede telefoncuyum saygılarımla bye
erdeminur - avatarı
erdeminur
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2868
erdeminur - avatarı
Ziyaretçi
SLASH grup üyelerinden gelen maille bu siteye girdim.ciddi ve paylasımcı olması beni bu siteye üye olmamı sagladı.umarım boyle güzellliklerle devam eder.vaktim oldukca müdavim olacagıma emin olabilirsiniz..sanatcıyım,dolayısıyle sanatı ,insanları ve güzel olan her şeyi sever veyapılan bunca güzel emekler icinde büyük saygı duyarım..saygı ve sevgilerimle...erdeminur...(N.erdem)
capitalcity88 - avatarı
capitalcity88
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2869
capitalcity88 - avatarı
Ziyaretçi
bnm tanışmam yaklaşık bir sene öncesini buluyo ama o zaman öss yolcusuyduk ve aramız açıldı int le.eski kullanıcı adımı ve şifremi unuttum.Msn Sad başkentliyim.bende buranın rengini ve gülüşleri seviyorum.kısacası burda olmaktan mutluyum.tşkkrler MsXLabs
XxXSwEeTXxX - avatarı
XxXSwEeTXxX
Ziyaretçi
6 Kasım 2007       Mesaj #2870
XxXSwEeTXxX - avatarı
Ziyaretçi
Forum Sitelerine Bakarken karşıLaştım Ama İnanılMaz qüZel Bir Site Üye Olduktan Sonraa Bi Süre Girme Zorluqu Çektim Ama Artık Oda Mutlu Bende Sanırım gerçekten Çok Başarılı Bir Sitee ... Güzel Vakit Geçirmemiz Ve Geçirmem Dilegiylee . NaughtyTender