meebo sitesinden msn'ye giriyodum bi zamanlar sonra bana yamuk yaptılar sayfa açılmıyo sonra msn messenger programını indirmek için bi çok yer gezdim ama indiremedim şimdide yardımı burdan arıyorum kullandığım pc devlete ait oldugundan dolayı bazı verilere ulaşamıyorum komut onlarda kurup gidiyo vicdansızlar...amma uzattım be neyse yardım dilenirken tanıştım beni dışlamayın emi
ilk önce herkese iyi akşamlar diliyorum.izmitliyim uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum.tekrar sizlerle olmak çok güzel mavi renginize ve o şuh gülme efektine bayılıyorum.yeni imajınızla süpersiniz...ellerim seni unutabilir gözlerim seni unutabilir bir gün seni herkes unutabilir AMA KALBİM ASLAAAAAAA....
bu dost canlısı siteyi arkadaşımda gördüm ve hoşuma gitti aradığım cogu prg ları burda buldum ve sayfanızı cok beyeniyorum bende bilgisayar işiyle uğraşıyorum ama yazılım yok bende donanım var bilgisayarcının yanında saygılar
ben bu siteyi gercektende seviyorum benim tanışmamda tamamen tesaduftu aradığım bir şeyi burdan buldum ve üye oldum şimdi hep beraberiz... Ben izmir çeşmede telefoncuyum saygılarımla bye
SLASH grup üyelerinden gelen maille bu siteye girdim.ciddi ve paylasımcı olması beni bu siteye üye olmamı sagladı.umarım boyle güzellliklerle devam eder.vaktim oldukca müdavim olacagıma emin olabilirsiniz..sanatcıyım,dolayısıyle sanatı ,insanları ve güzel olan her şeyi sever veyapılan bunca güzel emekler icinde büyük saygı duyarım..saygı ve sevgilerimle...erdeminur...(N.erdem)
bnm tanışmam yaklaşık bir sene öncesini buluyo ama o zaman öss yolcusuyduk ve aramız açıldı int le.eski kullanıcı adımı ve şifremi unuttum. başkentliyim.bende buranın rengini ve gülüşleri seviyorum.kısacası burda olmaktan mutluyum.tşkkrler MsXLabs
Forum Sitelerine Bakarken karşıLaştım Ama İnanılMaz qüZel Bir Site Üye Olduktan Sonraa Bi Süre Girme Zorluqu Çektim Ama Artık Oda Mutlu Bende Sanırım gerçekten Çok Başarılı Bir Sitee ... Güzel Vakit Geçirmemiz Ve Geçirmem Dilegiylee .