Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 289

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
SELTIC - avatarı
SELTIC
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2881
SELTIC - avatarı
Ziyaretçi
Nette gezmeyi cok seven ve farklılıklardaki gizemi seven biriyim nette gezerken karsıma cıktı Farklıydı gizemliydi ve mavi dunyanın gizemiyle vazgecilmezim oldu diyebilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Vampires_Girl - avatarı
Vampires_Girl
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2882
Vampires_Girl - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve burayı çok sevdim bikatanede arkadaşım var buada umarım eğlenirsin demeyin zaten eğleniorum Msn Happy çok sempatik bi site olmu hazırlayanların emeğine sağlık kendimi tanıtayım
isim-geç
Sponsorlu Bağlantılar
yaş-18
boy-1.63
kilo-55
saç rengi-valla bende unuttum Msn Grin
ten rengi-beyaz
göz rengi-ela
mesleği-moda tasarımcısı
hobi-web siteleri tasarlamak ve açmak,photoshop,cilt bakımı,kıyafet tasarlamak,müzik dinlemek,resim,the gazette,miyavi,ve kaisiiiiiim ukem
fobi-böcükler,sürüngenler
sevdiği hayvan-tavşancık
bukadarrrr.......
lexus - avatarı
lexus
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2883
lexus - avatarı
Ziyaretçi
bir arkadas'ımın önerisi üzerine MsXLabs'La tanıstım.
Didiş - avatarı
Didiş
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2884
Didiş - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi nette dolaşırken tesadüfen keşfettim ve tiryakisi oldum hazırlayanlara çok teşekkür ederim
tugbakabaoglu - avatarı
tugbakabaoglu
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2885
tugbakabaoglu - avatarı
Ziyaretçi
merhba tsk ederım msjınız ıcın MsXLabs'la anatomi ile ilgili arastırma yaparken tabıkı google sayesinde tanıstım siteyi bgne dek cok kullanmadım ama bundan sonra kullanmayı dusunuorum odevlerımle ılgılı arastırmaları bulabılecegım bır sıte
dexster - avatarı
dexster
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2886
dexster - avatarı
Ziyaretçi
slm

benim siteyi tanımam google sayesinde oldu bugün üye oldum
ve çok memnunum herksele güzley paylaşımlarım olması dileğiyle sevgiler..........
hasir26 - avatarı
hasir26
Ziyaretçi
8 Kasım 2007       Mesaj #2887
hasir26 - avatarı
Ziyaretçi
siteye girdiğin zaman sayfa cekio seniya huzur verdi ne alaka bilmiyorum ama seviyeli olduğu kesin
daniel_ays - avatarı
daniel_ays
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #2888
daniel_ays - avatarı
Ziyaretçi
aslında çoq fazla nete takılan birisi deilimdir ama biology ödewlerimi araştırmak için zaman ayırmam gerekiyor...bu siteyi bi tawsiye sonrasında bulmadım...nette dolaşırken gözüme çarptı we her aradığımı bulmak çoq hoşuma gitti bende ndn üye olup bunu sürekli kılmayım die düşündü....we işte o muhteşem an gerçekleşti we üye oldum bu beni çoq mutlu etti çünkü zamandan tasarruf yapjam.. bu bi sayısal öğrencisi için önemli bise..hernese siz kısaca yorum dediniz ben hikaye yazdım..=)nese şimdiden herşey için tşk edrm.. we böle bi site yaptığız içinde sizi tebrik edrm.. kendinize cici bakınnn....
sürgün_63 - avatarı
sürgün_63
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #2889
sürgün_63 - avatarı
Ziyaretçi
daha kimseyi tanımıyorum ama sevmeye başladım.güzel şeyler varmış (nasıl tanıştığımı yazmıştım daha önce)
pembebuket - avatarı
pembebuket
Ziyaretçi
9 Kasım 2007       Mesaj #2890
pembebuket - avatarı
Ziyaretçi
çok sevdiğim bi arkadaşım var uzun zamandır msnde karşılaşmıyodum beni engelledimi acaba diye çok merak ediyodum (tabi biraz paranoya yapmışım) bunu anlamak için gogle dan beni engelleyenler yazıp tıkladım karşıma bir sürü adrs çıktı, ilk olarak bu adrsi tıkladım. engelleyenlerle ilgili merakımı giderdikten sonra,,, şöööööle bi gözattım sitenize gayet güzel göze hitap eden ve özellikle ahlaklı bisite oluşu çok hoşuma gitti ve işte görüldüğü gibi sık sık uğruyorum artık
Son düzenleyen pembebuket; 9 Kasım 2007 16:40 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi