sıte mukkemmel daha yenıyım arkadaslar bole bır sıte hazırlamıslar ben sans eserı buldum aslında o benı buldu daha yenıyım ınsallah gusel seyler olur su an cok begenıyrum ellerınıze emegınıze saglık
selamun aleykum ,siteyi messenger plus yardım sayfasından buldum iyiki de buldum güzel bir yere benziyor düzenleyen kardeşlere teşekkür ediyorum,hayırlı paylaşımlar dileklerimle
selamin aleyküm ilk önce,ben aslinda pek olmuyor msylabs´aüye olali,ilk baslarda google´de
bir sey ariyordum,ne oldugunu hatirlamiyorum yalniz,mutlaka programdir aradigim ama önemli degil ne aradigim.ilk baslardaki gibi daha halen harika bir site,baslangiv flash animasyonlu ve arasira bi bayan güler,cok güzel ya burasi,cok seviyorum yani,böyle devam edin insallah.islerinizde basarilar dilerim...
herkese merhaba ben burcu bu siteyi bana kimse önermedi kardeşimle araştırma yapıoken karşımıza çıktı başta üye olalım dedik snradan vazgeçtik şimdi araştırma yaparken karşıma çıktı dedim bu sefer üye olcam ve oldum site hakkında fasla bilgim yok girip örenicem ......
SINAVLARIM İÇİN ÇALIŞIRKEN ARADA BİR SİZİN SİTEDEN FAYDALANIYORDUM AMA İLK KEZ BU KADAR ÇOK FAYDALI OLDUNUZ ÖYLECE ARANIZA KATILMAK İSTEDİM.TEŞEKKÜRLER...
bi konu hakkında araştırma yaparken google den burası çıktı ben de üye oldum aradığım herşeyin mevcut olduğunu bu sitede gördüm iyi ki de üye olmuşum burayı çok seviyorum herzaman başarılar diliorum sağol msxlabs