Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 293

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.381 Cevap: 5.357
Bluesorrow - avatarı
Bluesorrow
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #2921
Bluesorrow - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüfen diycem ama, hayatta tesadüf diye bişey yoktur ki... =)
Sponsorlu Bağlantılar
ali1501 - avatarı
ali1501
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #2922
ali1501 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi msn google'de buldum.Tşk ederim
Sponsorlu Bağlantılar
busebenim - avatarı
busebenim
Ziyaretçi
16 Kasım 2007       Mesaj #2923
busebenim - avatarı
Ziyaretçi
bn msxlabsla cakabeyi arastirirkn taniştim odevdideMsn Happy)))))))sonra cook svip üye oldum işteee....
ERASMUSANK - avatarı
ERASMUSANK
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2924
ERASMUSANK - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar öncelikle nasıl tanıştım ödev araştırması yaparken googldan yaptığım aramalar sonucu gördüm ve kısa bi incelemeden sonra üye oldum. Msn Happy)

Doğrusu forumu inceleme konusunda pek fırsatım olmadı bi de pek pc ve güzelliklerini kullanma bilgim olmadığı için böyle forumlardan bilgi almaya çalışarak vakit geçiriyorum. Sizlere ve sizin gibi diğer forumlarda görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bizler teknolojiyle geç tanıştığımız için korkuyoruz yada eskisi gibi araştırma yapma heyecanımız kalmadı. Bizede artık bu vakitten sonra olumlu olduğu yönde desteklemek düşer. Tebrik ederim hepinizi.

Beni ve benim gibileri şöyle değerlendirin bizler kullanıcıyız ama bi arıza olsa bunu yapamayız Msn Happy)

İsmim Hayrullah devlet memuruyum dürüstlükten yanayım daha sonra yeniden yazmak dileğiyle teşekkür ederim.

Saygılar
dizaynermetin - avatarı
dizaynermetin
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2925
dizaynermetin - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim sizler birer harika insanlarsınız hepine cok teşekkür ederim her şey cok güzel olmuş ve eminimki dahada güzel olacak şimdiden herşey için TEŞEKKÜR EDERİM kendinize iyi bakın.
ASİİ - avatarı
ASİİ
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2926
ASİİ - avatarı
Ziyaretçi
slm ben mürsel buraya teyzemin sayezinde üye oldum herkeze başarılar
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2927
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu sitede çalışan ve vip üye olan sedef 21 den aldım gayet bu siteden memnunum
kardelen0692 - avatarı
kardelen0692
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2928
kardelen0692 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben kardelen aslında sitenizi ups lerle ilgili bilgi araken buldum çok dikkatimi çekti çok güzel bi siteye benziyo henüz siteyi tam gezme fırsatı bulamadım ama şu ups leri hallediyim hemen gezicem....Msn Happy
ASİİ - avatarı
ASİİ
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2929
ASİİ - avatarı
Ziyaretçi
ben teşekkür tuşuna basıyorum puanım çoğalmıyo neden acaba çoğalması için ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2007       Mesaj #2930
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkür botu, diğer üyelerin mesajlarına teşekkür etmek içindir. Ettiğiniz teşekkürlerin sizin itibar ve puanınıza etkisi yoktur.