Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 295

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.419 Cevap: 5.357
qwerty83 - avatarı
qwerty83
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #2941
qwerty83 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba kısaca q diyebilirsiniz.MsX i çoğu arkadaşımız gibi bende msne yardımcı programların gelişiminde öğrendim.Ama forum kısmını daha bugün üye olabildim.Zamanım iyi geçeceğinden eminim.Herkese merhaba tekrar.
Sponsorlu Bağlantılar
alicandan - avatarı
alicandan
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #2942
alicandan - avatarı
Ziyaretçi
ben ali can ben nette dolaşırken sitenize rasladım içerigi hoşuma gitti üye olup paylaşımlarınıza ben de bi nebze olsun katkım olsun istedim .siteniz mükemel buldun güzel başırılar diliyorum daha güzel yarın lara
Sponsorlu Bağlantılar
spk_ghost - avatarı
spk_ghost
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #2943
spk_ghost - avatarı
Ziyaretçi
ben A.Şamil
sanirim msn skinlerini ararken google dan buldm siteyi
içeriğini farkettim
MSN hakkında Herşeyden fazlası wardi
birde gerçekten zararli içerik olmadığını anlayinca artık unutmuyacağım bir site oldu
ay da en az bir kez girip yeniliklere bakmaya çalışırım mümkün olduğu kadarini da uygularim işte
yapanlara hayran oldmMsn Happy
yabancıı - avatarı
yabancıı
Ziyaretçi
20 Kasım 2007       Mesaj #2944
yabancıı - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi tamamiyle tesadüfen buldum ama gercekten süper bir site paylaşım 10 numara...sevgixw8
huseyin78 - avatarı
huseyin78
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #2945
huseyin78 - avatarı
Ziyaretçi
şöyleki ben sürekli netten bişeyler araştırırım
her siteyede üye olmam seçiciyimdir
formlardan çok faydalanıyorum daha önce aynı sorunları yaşan insanların
bu formda derdine derman olduğu aşıkar aynı benim gibi
ben ilk başta üye olmak istemedim ama baktımki nette aradığım hemen her konuda arama motorlarında çıkıyor
dedim üye ol bu hizmetten sende yararlan
çok da iyi yapmışımMsn Happy daha sonra benim çevremdeki bir kaç arkadaşıma daha tavsiye ettim zaten üyeyim cvb aldım. kızdım mağdem böğle bi site var neden bana söğlemiyorsunuzMsn Happy (ama iyi yaptım demi neyse)
ben daha çok porgramlar ile alakalı siteyi kullanıyorum
ama donanım hataları ve nasıl düzeleceği hatanın nerden kaynaklanacağı
konusunda formdan yararlanmadım şimdiye kadar
ramazan yeşilbaş - avatarı
ramazan yeşilbaş
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #2946
ramazan yeşilbaş - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben ramço .siteyi bulmam tamamen tesadüf oldu aslında böyle işlere pek vaktim olmuyor ama.memnun olacagımı tahmin ediyorum.tüm üyelere merhabalar diliyorum.herkes kendine iyi baksın.
nefes97 - avatarı
nefes97
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #2947
nefes97 - avatarı
Ziyaretçi
google amcamızdan swishmax derslerini ararken girdim siteye ve cok güzel bi site derslerden sonra paylaşılacak cok şeyi olan bi site böle bi site yaptığınızdan dolayı teşekkur ederim ayretende tebrikler...
serus44 - avatarı
serus44
Ziyaretçi
21 Kasım 2007       Mesaj #2948
serus44 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende artık foruma katıldım. Benim asıl uzmanlık alanım programlar. Elimden gelenleri yapmaya çalışacağız artık. Emeği geçenlere tşk...
LainuS - avatarı
LainuS
Ziyaretçi
22 Kasım 2007       Mesaj #2949
LainuS - avatarı
Ziyaretçi
Google da dolaşırken linkiniz denk geldi forumu biraz dolaştım cok hosuma gitti birkac gundur misafir olarak dolaşıp resimlere bakıyordum sonunda en iyisi uye olmak dedim Msn Happy
ali1501 - avatarı
ali1501
Ziyaretçi
22 Kasım 2007       Mesaj #2950
ali1501 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar aranıza yeni katıldım.MSN adresinden buldum ve üye oldum.Çok eğlenceli ve çok yönlü bir site emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.