merhaba.kankamla birlikte görüntülü konuşurken wwebcam efekleri açtı o bende yoktu ve bulamadı bende ararken burayı buldum ve çok memmun oldum bundan sonra buraya gelmeye çalışacağım herkese selamlar.ç
Ben burayı resmen iz sürerek buldum arkadaşlar ve sanırım iyikide buldum
olay şöyle gelişti ;necooy adlı arkadaşın bir konusuna rastladım nette merak ettim bunun kaynağı neresidir diye.Aradım taradım derken vee işte siz herkese selamlar
MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı.Sonra forum sayfasına girdim msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar site hoşuma gitti birde baktımda üye olmuşum..
Evet çok güzel bir dite ben kendim buldum araştırma yaparken ama çok hoşuma gitti yogun oldugum için uuzn zmandır gelemiyordum yapanların ellerine saglık
ya benim tanısmam 2004 de idi sanırım o zaman basladım MsXlabs a sonra da gerisi geldi yeni
kayıt oldum ins güzel olur
ben mc-faca arabeskrapciyim
üni ögrencisi yim
izmir de yasıyorum
benden bu kadar
Sizinle tanışmam tamamen tesadüf ama siteyi gezdikçe çok özenle ve güzel bir şekilde hazırlandığını gördüm. Keşke biraz daha genç olsaydım. Emeğinize sağlık.