Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 297

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
tepkirap - avatarı
tepkirap
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #2961
tepkirap - avatarı
Ziyaretçi
ben öyle google da takılırkenn... bi baktımm msxlabss .. bak süperr bir sitee hmen üye oliiim dedim ve oldum MutluymMsn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
erdaldal24 - avatarı
erdaldal24
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #2962
erdaldal24 - avatarı
Ziyaretçi
google de cep telefonuma msn yi yükleye bilmek için gezerken sizin sitenize gözüm takıldı ve ziyaret etmek istedim.dolaşırken daha bi keyif alıncada üye olmak istedim.şu bir gerçek bilgisayar karşısında fazla zaman geçiren bir insan değilim ama her açışımda muhakkak siteye giriş yaparım şuan sadece resimleri inceledim ama takılcak çok şey ler var.sizinde yakın ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.sizlere tüm içtenliğim le saygı ve sevgimi sunarım.daha ii şeylere imza atmanız dileği ile kolay gelsin.
Sponsorlu Bağlantılar
sezen33 - avatarı
sezen33
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #2963
sezen33 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben sezen istanbuldan siteyle msn hakkında bilgi ararken buldum ve baya etkilendim çok güzel paylaşımlar var emeği geçenlere teşekkürler
daniel - avatarı
daniel
Ziyaretçi
25 Kasım 2007       Mesaj #2964
daniel - avatarı
Ziyaretçi
tanismam gercekten bende anlamadim bir seyler ariyordum ve sizin sitenizi gördüm
daha sonra konulari göz gezdirdim ve begendim
ve dedim ki ben iyi göz gezdirmek istiyorsam üye olmam lazim ve simdi sizlerle beraberim

sitenizi anlatmak ise
siteniz harika bir anda bütün harikalarida insan yazamiyor dersem dogrudur okadar güzel konular varki sayisiz bundan dolayi sizlere tskrler ediyorum
sizlerle beraber olmaktan da cok mutlu oldugumu belirtmek istiyorum
sizlere SIK SIK siyaret edecegim simdikten tskrler

simdilik hosca kalin
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
25 Kasım 2007       Mesaj #2965
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
çok aradım ben burayı...
arayan belasını da bulurmuş;mevlasını da...
bende belamı buldum galibaMsn Tongue
bağımlılık yapio burası!bence sitenin girişine bi uyarı asmak lasım!
Msn GrinMsn GrinMsn Grin
darkmansss - avatarı
darkmansss
Ziyaretçi
25 Kasım 2007       Mesaj #2966
darkmansss - avatarı
Ziyaretçi
mrb,bende tesadüfen buldum nette sörf yaparken ,daha sonrada nemi oldu ilk defa sık kulanılanlara eldiğim bir yer olduy.ewet çok güzel bir yer.burada kendimi sanki ewimdeymiş gibi hissettim.bu hissi hiç kaybettirmeyin.tasarımda çok güzel olmuş.emeği geçenlere ayrıca teşekkür ederim.bağlantımız hiç kopmasın.daha iyiye ve daha güzele doğru olan yolculuğunuzda benimde bir katkım olursa ne mutlu bana iii günler.klavyeleriniz dert görmesin inşallah.
performance006 - avatarı
performance006
Ziyaretçi
25 Kasım 2007       Mesaj #2967
performance006 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben bu siteye yeni üye oldum daha siteyi yeni tanıyorum ancak görünüşü süper Trükiye'nin eni iyi sitesi aradığım programları burda buldum. Neyse bu kadar tanışmak yeter iyi paylaşımlar
alihsan - avatarı
alihsan
Ziyaretçi
25 Kasım 2007       Mesaj #2968
alihsan - avatarı
Ziyaretçi
GERÇEKTEN MÜKEMMEL DAHA ÖNCEDE VARDI AMA ŞU AN ÇOK GÜZEL VE VAZGEÇİLMEZİM OLDU
BONCUK054 - avatarı
BONCUK054
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #2969
BONCUK054 - avatarı
Ziyaretçi
ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN BEN TESADÜFEN TANIŞTIM MESN Mİ KAPATMAK İSTİYORDUM GOOGLE SAYESİNDE SİZİ BULDUM GERÇİ BEN HALA MSN Mİ KAPATAMADIM SİZİN FORUMDA ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMUYO "GENEL GÖREVLER"YAZAN YER DEVAMLI "YÜKLENİYOR " YAZIYOR VE HEP ÖYLE O YÜZDEN DEĞİŞTİREMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GERÇEKTEN
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
26 Kasım 2007       Mesaj #2970
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
BONCUK054 adlı kullanıcıdan alıntı

ÖNCELİKLE BÖYLE BİR FORUM HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN BEN TESADÜFEN TANIŞTIM MESN Mİ KAPATMAK İSTİYORDUM GOOGLE SAYESİNDE SİZİ BULDUM GERÇİ BEN HALA MSN Mİ KAPATAMADIM SİZİN FORUMDA ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE YAPTIM AMA OLMUYO "GENEL GÖREVLER"YAZAN YER DEVAMLI "YÜKLENİYOR " YAZIYOR VE HEP ÖYLE O YÜZDEN DEĞİŞTİREMEDİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GERÇEKTEN

Vermış Oldugum Link Inceleyınız

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....