bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı ve de çok hoşuma gitti sürekli sizlerleyim hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum
Merhabalar,google da tanışmış olduğum MsXLabs benim için 20 günlük bir bebek ama çok sevimli ve işlevselliği aradığımı bulmuşum izlenimi veriyor bana.Site yöneticilerine teşekkür ediyorum.Paganizm ve anaerkil sistem arasındaki ilişkiyi araştırırken tesadüfen karşılaştım bu daha çok birlikte olacağız demek.
Ben 3 Sene önce tanıdım rap albümlerini burdan tanıyodum.Şimdi üye oldum ve prodiksyon şırketımden çıkan albümlerın hepsını buraya yönlendırcem.Sizlerle paylaşıcam.Çok ii bı sıte bence.
aslında otomotiv sektöründeyim yeni m3 fotoğrafları ararken msxlabs karşıma çıktı kimsenin tawsiyesi yok sitede biraz turladıktan sonra üye olmaya karar werdim 2. üniw. okuyorum şimdiden siteye ısınmaya başladım
S.a Öncelikle Kolay Gelsin Herkese Ben Tarık...Bu siteyi Tesadüfen Buldum Amma Biras gezince anladım ki gerçekten güsel 1 site Herkese Basarılar...Saygılarımla