valla bende google dan birsey ararken buldum (dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama bunu) ve bizi mutlu eder yazmıssınız diyede burya yazdım ins. mutlu olmanıza katkım olmustur..
Sponsorlu Bağlantılar
bu arada demin yazdıgım sey gittimi bilmiyorum ama yarıda durdurdum sanırım..siteniz ayriyetten guzel bence artı sıcak bir site sanki pozitifi gibi sacma birsey belki ama oyle hissediyorum ben niyeyse...
kayıt olurken "acaba?" diye düşünmeme rağmen olduktan sonra pişman olmayacağıma emin oldum gerçekten güzel bir site bakalım daha yeniyim zaman ne gösterir bilinmez ama olabildiğince reklamınızı yapacağım ( msn adresimden )( bir sitem olsa yapardım ama maalesef ki bir site sahibi değilim )
velhasılkelam aslen ismim ali dir siteyen splashh diye de hitap edebilir önemli olan aile olabilmektir hitabet değil bence
Teşekkürler sayende güzel bir siteyle tanıştım hfd_1001 kardeşim.
Fazla söze gerek yok istediğim bir çok şeyi buluyorum. Sitede emeği geçenlerede ayrıca teşekkür ederim.
valla ne yalan söyleyim nette nibitor diye bi prog.arıyodum cıkanlara bakarken birden bu site acıldı.ses sistemimin sesi kısıktı bi tek kulaklıktan ses geliyordu içim bi tuhaf oldu yoksa odamda fare mi var diye düşünmeye basladım aradan zaman gecince kaynağı buldum tabi msx görüntü harika mavi en cok tuttuğum renktir ve tonları.pc donanım merakım var ama tek basına öğrenmek zor oluyor forumlardan okuyup kendi pcm de denemeler yapıyorum bazen ne yaptığımıda bilmiyorum ama bilgi edinmek istiyorum pc hakkında hersey donanım yazılım oyunlar prog.lar.birde sayfalardan birinde bir link gibi bişi gördüm arkadaslarıma dağıtıp onlarında siteye üye olmasını sağlarsam cok güzel olacak gerci arkadasım da yok ama bir tek bilgisayarım işte en iyi arkadasım .inş sizlere bi faydam dokunur pc hakkında pek bilgimde yok ama işte öyle .........