Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 300

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.474 Cevap: 5.357
resoute - avatarı
resoute
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #2991
resoute - avatarı
Ziyaretçi
siteniz içerik bakımından oldukça zengin bu imkanı sağladığınız için teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
rapci_01 - avatarı
rapci_01
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #2992
rapci_01 - avatarı
Ziyaretçi
valla bende google dan birsey ararken buldum (dogru yeremi yazdım bilmiyorum ama bunu) ve bizi mutlu eder yazmıssınız diyede burya yazdımMsn Happy ins. mutlu olmanıza katkım olmustur..Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
bu arada demin yazdıgım sey gittimi bilmiyorum ama yarıda durdurdum sanırım..siteniz ayriyetten guzel bence artı sıcak bir site sanki pozitifi gibi sacma birsey belki ama oyle hissediyorum ben niyeyse...
Son düzenleyen rapci_01; 2 Aralık 2007 19:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Splashh - avatarı
Splashh
Ziyaretçi
2 Aralık 2007       Mesaj #2993
Splashh - avatarı
Ziyaretçi
kayıt olurken "acaba?" diye düşünmeme rağmen olduktan sonra pişman olmayacağıma emin oldum gerçekten güzel bir site bakalım daha yeniyim zaman ne gösterir bilinmez ama olabildiğince reklamınızı yapacağım ( msn adresimden )( bir sitem olsa yapardım ama maalesef ki bir site sahibi değilim )

velhasılkelam aslen ismim ali dir siteyen splashh diye de hitap edebilir önemli olan aile olabilmektir hitabet değil bence

Saygılarımla
makinistevo - avatarı
makinistevo
Ziyaretçi
3 Aralık 2007       Mesaj #2994
makinistevo - avatarı
Ziyaretçi
ben bir anima ve manga severim araştırma yaparken busiteyi buldum umarım benim gibi arkadaşlarla tanışabilirim

biraz acemiyimde
Son düzenleyen makinistevo; 3 Aralık 2007 19:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bamcey - avatarı
Bamcey
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2995
Bamcey - avatarı
Ziyaretçi
slm ben huseyın 17 yaşındayım samsunda oturuom atakum endüstiri meslek lisesinde elektirik elektıronık endüstiriyel bakım onarım ve bobinaj bölümünde okuyorum ayrıyetteb tesisatlada ilgilenıyorum
nuriyemat - avatarı
nuriyemat
Ziyaretçi
4 Aralık 2007       Mesaj #2996
nuriyemat - avatarı
Ziyaretçi
üye olduğum siteden program arıyordum linkte buranın adresi varmış yeni üye oldum.
bellik işime yarar birçok kaynak bulacağım.
Pesan - avatarı
Pesan
Ziyaretçi
7 Aralık 2007       Mesaj #2997
Pesan - avatarı
Ziyaretçi
selam ben Kübra.
bu siteye Hotarubi nin teklifi ile üye oldum.
site çok güzel olmuş ellerinize sağlık
çabukk - avatarı
çabukk
Ziyaretçi
7 Aralık 2007       Mesaj #2998
çabukk - avatarı
Ziyaretçi
merhaba msx,i bulmam tamamen tesadüf oldu.msn için başı boş aranırken konular ilgimi çekti ve burdayım işte
Quin - avatarı
Quin
Ziyaretçi
7 Aralık 2007       Mesaj #2999
Quin - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler sayende güzel bir siteyle tanıştım hfd_1001 kardeşim.
Fazla söze gerek yok istediğim bir çok şeyi buluyorum. Sitede emeği geçenlerede ayrıca teşekkür ederim.
pasaefendi - avatarı
pasaefendi
Ziyaretçi
8 Aralık 2007       Mesaj #3000
pasaefendi - avatarı
Ziyaretçi
valla ne yalan söyleyim nette nibitor diye bi prog.arıyodum cıkanlara bakarken birden bu site acıldı.ses sistemimin sesi kısıktı bi tek kulaklıktan ses geliyordu içim bi tuhaf oldu yoksa odamda fare mi var diye düşünmeye basladım aradan zaman gecince kaynağı buldum tabi msx görüntü harika mavi en cok tuttuğum renktir ve tonları.pc donanım merakım var ama tek basına öğrenmek zor oluyor forumlardan okuyup kendi pcm de denemeler yapıyorum bazen ne yaptığımıda bilmiyorum ama bilgi edinmek istiyorum pc hakkında hersey donanım yazılım oyunlar prog.lar.birde sayfalardan birinde bir link gibi bişi gördüm arkadaslarıma dağıtıp onlarında siteye üye olmasını sağlarsam cok güzel olacak gerci arkadasım da yok ama bir tek bilgisayarım işte en iyi arkadasım .inş sizlere bi faydam dokunur pc hakkında pek bilgimde yok ama işte öyle .........