Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 305

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.447 Cevap: 5.357
muti_1912 - avatarı
muti_1912
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #3041
muti_1912 - avatarı
Ziyaretçi
vallaha sans eseri karıslastık yagmurlu bir geceydi trende giderken laptopla internette sürf yapıyodum birden bire elektirkler kesildi işte ozman tanıstım bu siteyleMsn Grinhem yazdım hem oynadım begendınmıMsn Tongue merhaba arkadaslar benı aranıza aldıgınız için minlettarım hemen kalkmasın lütfenMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
safi20 - avatarı
safi20
Ziyaretçi
17 Aralık 2007       Mesaj #3042
safi20 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben safi
denizliden katılıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
sağlık konuları ile ilgili araştırma yaparken sizi tanıdım. siteniz beni çok etkiledi. bir an önce bitmesini istediğim, hazırlamam gereken bazı projelerim vardı. ilk başta kayıt olmak gibi bir niyetim yoktu. sadece bir parça gezmek istedim. sonra dayanamdım ve kayıt olmaya karar verdim. sağlık ve yaşam konuları ile ciddi alakadarım. en kısa zamanda çok sık görüşmek üzere
mitokondri - avatarı
mitokondri
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #3043
mitokondri - avatarı
Ziyaretçi
yaklaşık bir senedir çeşitli sebeblerle google da arama yaptığımda karşıma çıkan bir siteydi özellikle şu fondaki kadının gülmesi çok hoşuma gidiyordu dedim kendi kendime kusur kalmamalıyım Msn Grin

işte böyle Rose
zeynebim - avatarı
zeynebim
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #3044
zeynebim - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yeni üye bu siteye geldiğim için çok mutluyum teşekkürler
ruzgar_kaptan - avatarı
ruzgar_kaptan
Ziyaretçi
18 Aralık 2007       Mesaj #3045
ruzgar_kaptan - avatarı
Ziyaretçi
tavsiye üzerine aranıza katıldım.
GoZdeE - avatarı
GoZdeE
Ziyaretçi
19 Aralık 2007       Mesaj #3046
GoZdeE - avatarı
Ziyaretçi
bi arkadaşım bu siteyi önerdi çok güzel bir site harika ya tek kelimeyleMsn Grin
mihmandar_yolcu - avatarı
mihmandar_yolcu
Ziyaretçi
19 Aralık 2007       Mesaj #3047
mihmandar_yolcu - avatarı
Ziyaretçi
selam ben mihmandar siteyi kızım buldu ama şimdiye kadar kayıt olmamış ben olayım dedim teşekkürler
be_your_seLf - avatarı
be_your_seLf
Ziyaretçi
19 Aralık 2007       Mesaj #3048
be_your_seLf - avatarı
Ziyaretçi
sLmmmmmm bu siteden çok yararLandım...

örn..msn ve pc üzerine programLarından ...

neyse aranızda ii vakit geçireceğime inanıyorum ...

herkese merhaba......
alperozz - avatarı
alperozz
Ziyaretçi
19 Aralık 2007       Mesaj #3049
alperozz - avatarı
Ziyaretçi
siteyi çok uzun zamandır biliyorum hatta daimi üye olabilmek için mesaj göndermeye bile başlamıştım üye resimleri bölümüne resmimi böndermiştim albümde yer alıyordum.. sonra üniversite kazanmak için birşeyleri feda ettim oda maalsef internet oldu.. şimdi geldim üyeliğim bitmiş tekrar üye oldum ve aranızdayımMsn Happy googla tanışmak istemezdim ama sanırım 1 sene önce msn de skin aramak için gelmiştim.. alper/antalya
alimbünyamin - avatarı
alimbünyamin
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #3050
alimbünyamin - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs merhaba sizi şans eseri buldum ben resim tutkunu biriyim yağlı boya ve karakalem resim yapmaya çalışıyorum daha bebekken elime kalemi almışım bi dahada bırakmadım çok seviyorum resim yapmayı sitenizede yaptığım birkaç resim gönderdim yine vakit buldukça yazacam iyi çalışlmalar