Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 306

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.474 Cevap: 5.357
kumsalll - avatarı
kumsalll
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #3051
kumsalll - avatarı
Ziyaretçi
merhaba biraz geç oldu ama artık bende sizlerleyim.ben kumsalll.17 yaşındayım.daha fazlsı için burdayım.

Sponsorlu Bağlantılar
princess_güseL - avatarı
princess_güseL
Ziyaretçi
20 Aralık 2007       Mesaj #3052
princess_güseL - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi bi ark tan buldummm oncedende burayah üye olmuştum ama SONRA ŞİFRE YANLİŞ OLDUĞU İÇİN BİR SÜRE GİREMEDİM BENDE YENİ Bİ ÜYE OLMAK İSTEİM VE ŞİMDİDE BURDAYImMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sponsorlu Bağlantılar
serserivesen - avatarı
serserivesen
Ziyaretçi
21 Aralık 2007       Mesaj #3053
serserivesen - avatarı
Ziyaretçi
Ellerinize sağlık ne zamandır böyle özenli çalışma ve ilgi gösterilmiş bi site arayışındaydım esasında gezinirken çok denk elmiştim ama bu sefer ki nedense kalıcı oldu çünkü göz ucuyla değil beyin kavramıyla bakınca sitesinize emek ve uğraşı görmek mümkün tanıştığıma memnun oldum ve bu tutumlu davranışın örneği sitemizin daha güzel yerlerde görmek dileğiyle hoşçakalın
icarustwo - avatarı
icarustwo
Ziyaretçi
21 Aralık 2007       Mesaj #3054
icarustwo - avatarı
Ziyaretçi
google da sürekli bişeyler ararken bu siteyi buluyordum ve üye olmak bu güne nasip oldu,başarılar...Msn Happy
eylulgulu1 - avatarı
eylulgulu1
Ziyaretçi
21 Aralık 2007       Mesaj #3055
eylulgulu1 - avatarı
Ziyaretçi
slm.lar ve iyi bayramlar!...

sizleri tanımıyorum, ama herzaman iyilerle karşılaşmayı dileyen birisi olarak bana Bayram hediyesi gibi oldunuz, teşekkür ederim! henüz çok yeni üyeyim, birkaç dk. oldu diyebilirim, ama gönlüme yer ettiniz ve sizleri tanımaktan, sitenizi keşfetmekten dolayı son derece heyecanlıyım. sanırım sık sık duygu ve düşüncelerimi okuyacaksınız.
saygılar...
PeRİ - avatarı
PeRİ
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3056
PeRİ - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi bulmam arkadaşimin sayesinde oldu ve göz attığımda gerçekten her yönüyle farklı bi site olduğunu gördüm en azından bu sitede arkadaşlık ön plandaydı kendini bilmez abazalar deilMsn Wink ayrıca bu konuda dawrandiiniz duyarlılık içinde thanks! Smiley32 bence çok güzel bi çizgi yakalamışsınız Msn Happy
pisko - avatarı
pisko
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3057
pisko - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

SİTENİZ ÇOK GÜZEL BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...

UMARIM DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ ...

SAYGILARIMLA...!!!

KaDiR
dj_hayaletci - avatarı
dj_hayaletci
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3058
dj_hayaletci - avatarı
Ziyaretçi
www.msxlabs.com<<<<işte bu site bi şeyler araken karşıma çıktı ilk başlardan önemsemedim ama sonradan bi kere girince bu siteye buranın küçük bi dünya oldugunu anladım bu siteyi seviyorumMsn HeartAyrıva Bu siteyi yapan ve emegi geçen kişilere sonsuz teşekkürlerimi yolluyorumSmiley32Eger bi şey arıyorsanız onların hepsi burada mevecutTurkiyeTürkiyemSweet

Alıntı
pisko adlı kullanıcıdan alıntı

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

SİTENİZ ÇOK GÜZEL BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...

UMARIM DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ ...

SAYGILARIMLA...!!!

KaDiR

en büyükTurkiyeAynı yoldayızMsn Winkbu arada sag taraftakı kucuk resmın çok güzelMsn Highfive
Türkiyem
Son düzenleyen dj_hayaletci; 23 Aralık 2007 13:12 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yumurcak - avatarı
yumurcak
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3059
yumurcak - avatarı
Ziyaretçi
bende siteye bişiler aramak için gelmiştim öle öle
tiger_09 - avatarı
tiger_09
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3060
tiger_09 - avatarı
Ziyaretçi
ÖNCELİKLE hepinize başarılar dierim nette gezerken wep sayfanızı gördüm hoşuma gitti ben 1975 dogumlu 14.. 08 ayında dogdum adım murat Demir turizimciyim sizinle tanıştıgıma memnunnum