ben bu siteyi bi ark tan buldummm oncedende burayah üye olmuştum ama SONRA ŞİFRE YANLİŞ OLDUĞU İÇİN BİR SÜRE GİREMEDİM BENDE YENİ Bİ ÜYE OLMAK İSTEİM VE ŞİMDİDE BURDAYImMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Ellerinize sağlık ne zamandır böyle özenli çalışma ve ilgi gösterilmiş bi site arayışındaydım esasında gezinirken çok denk elmiştim ama bu sefer ki nedense kalıcı oldu çünkü göz ucuyla değil beyin kavramıyla bakınca sitesinize emek ve uğraşı görmek mümkün tanıştığıma memnun oldum ve bu tutumlu davranışın örneği sitemizin daha güzel yerlerde görmek dileğiyle hoşçakalın
sizleri tanımıyorum, ama herzaman iyilerle karşılaşmayı dileyen birisi olarak bana Bayram hediyesi gibi oldunuz, teşekkür ederim! henüz çok yeni üyeyim, birkaç dk. oldu diyebilirim, ama gönlüme yer ettiniz ve sizleri tanımaktan, sitenizi keşfetmekten dolayı son derece heyecanlıyım. sanırım sık sık duygu ve düşüncelerimi okuyacaksınız.
saygılar...
sitenizi bulmam arkadaşimin sayesinde oldu ve göz attığımda gerçekten her yönüyle farklı bi site olduğunu gördüm en azından bu sitede arkadaşlık ön plandaydı kendini bilmez abazalar deil ayrıca bu konuda dawrandiiniz duyarlılık içinde thanks! bence çok güzel bi çizgi yakalamışsınız
www.msxlabs.com<<<<işte bu site bi şeyler araken karşıma çıktı ilk başlardan önemsemedim ama sonradan bi kere girince bu siteye buranın küçük bi dünya oldugunu anladım bu siteyi seviyorumAyrıva Bu siteyi yapan ve emegi geçen kişilere sonsuz teşekkürlerimi yolluyorumEger bi şey arıyorsanız onların hepsi burada mevecut
Alıntı
pisko adlı kullanıcıdan alıntı
SİTENİZ ÇOK GÜZEL BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...
UMARIM DAHA BAŞARILI OLURSUNUZ ...
SAYGILARIMLA...!!!
KaDiR
en büyükAynı yoldayızbu arada sag taraftakı kucuk resmın çok güzel
ÖNCELİKLE hepinize başarılar dierim nette gezerken wep sayfanızı gördüm hoşuma gitti ben 1975 dogumlu 14.. 08 ayında dogdum adım murat Demir turizimciyim sizinle tanıştıgıma memnunnum