Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 311

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.474 Cevap: 5.357
tolga1 - avatarı
tolga1
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #3101
tolga1 - avatarı
Ziyaretçi
slm kisaca kendimi tanitma firsati verdiyiniz icin tsk aslinda kimse ne önderdi ne de söyledi öyle internette dolasirken tesadüf oldu ben daha önce yurt disinda yasiyordum uzun yillar simdi ise 5 yildir TR de istanbulda yasiyorum umarim burda sicak dürüst ve saglam dostluklar yapma imkanim olur türkcem de okadar iyi sayilmaz ::Msn Happy))) amma neyse bir by arkadas bulursam burda öyretir isde bana fenami :Msn Happy)
Sponsorlu Bağlantılar
sledge_35 - avatarı
sledge_35
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #3102
sledge_35 - avatarı
Ziyaretçi
farklı bşiler ararken karşıma çıktı. iyiki de çıkmış çok memnun oldum buradaki arkadaşlarla bilgi paylaşmak ve güzel zamanlar geçirmek dileğiyle herkese merhabaMsn GrinD
Sponsorlu Bağlantılar
dungeonemre - avatarı
dungeonemre
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #3103
dungeonemre - avatarı
Ziyaretçi
erenı dınlemek bı zevkseMsn Grin bu sıteye böle uye oldumMsn Tongue
_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #3104
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba herkese benim öyle ahim sahim bi tanisma hikayem yok. halamin tavsiyesiyle girdim bu siteye asil hikaye girdikten sonra basladiMsn Happy iyikide üye olmusum diyorum simdiMsn Happy bir sürü yeni sey ogrendim sayenizde.iyiki varsin msx
Ege Adasi - avatarı
Ege Adasi
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #3105
Ege Adasi - avatarı
Ziyaretçi
Msn Thinking

iyi aksamlar herkeze oncelikle, ben tesadufen gordum ve mavi benim cok sevdigim bir renktir,boylece uye oldum ama:bazi bolumleri anlayamadim,nasil anlayabilirim,bana yardimci olursaniz sevinirim... Acemilik zor oluyor ilk basta...
Simdiden teskkurler... Ege AdasiMsn Happy
MorbidoS - avatarı
MorbidoS
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #3106
MorbidoS - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba=)
ben msxi önceden bi kaç kez google sayesinde görmüştüm bugün daha dikkatli bakma fırsatını buldum ve gerçekten çok güzel bi ortam olmuş ben de üye oldum..her yönünü güzel geliştirmiş bi forum inş böyle devam eder=)
Hergele girl - avatarı
Hergele girl
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #3107
Hergele girl - avatarı
Ziyaretçi
walal tesadüfen geziyordum üye oldumm inş. güsel vakit geçirriz Msn Wink
pc_qopat - avatarı
pc_qopat
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #3108
pc_qopat - avatarı
Ziyaretçi
bende arkadaşım gibi tesadüfen denk geldim üye olmak istedim umarım güsel vakit geçiririzMsn Wink
KoNt_SiVaSLi - avatarı
KoNt_SiVaSLi
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #3109
KoNt_SiVaSLi - avatarı
Ziyaretçi
ben cok sevdım sıtenızı valla googlede karakalem calısmaları ararken buldum sıtenız cok sanatsal ne arasan var valla bundan sonra basınıza belayım Msn Grinsızı sevıyorummmmmmMsn GrinMsn GrinDMsn GrinMsn Grin
buddha - avatarı
buddha
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #3110
buddha - avatarı
Ziyaretçi
Herkese selamlar..Adım Okyanus.Felsefe ile ilgilenirim daha çok.Tesaadüf eseri site ile karşılaştım.Eğlenceli bir yere benziyor.Sweet