Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 313

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
Reaper08 - avatarı
Reaper08
Ziyaretçi
14 Ocak 2008       Mesaj #3121
Reaper08 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.

Sponsorlu Bağlantılar
Siteyi uzun zamandan beri biliyorum ama sormadım ve şimdi çok takıldığı için soruyorum. "Karanlığın mavi yüzü" derken asıl söylenmek isteyen, verilmek istenen mesaj nedir ?

Renk ve yaşam felsefesi ile çok yakından ilgileniyorum ve mavi renginin verdiği mesajlar tamamen psikolojiyle ilgili olduğunu öğrendim ve kesinlikle de ilgileniyorum.

"Mavi dünyaların insanlarıyız" gibi..

Belli ki bu mavi de renk dışında bir anlam var. Site sahibinin belki de favori rengi ya da kendisine özel bir anlamı var. Eğer öyleyse özür dilerim şimdiden ama sadece öğrenmek istedim..

Saygılar.

mustimix41 - avatarı
mustimix41
Ziyaretçi
14 Ocak 2008       Mesaj #3122
mustimix41 - avatarı
Ziyaretçi
google da arastırma yaparkene denk geldim uye olmadan ole gos gecirdim bir kac kes ama simdi uyeyim ve bu beni mutlu etti suan kimseyi tanımıorum burada inş tanısırıs ve dahada mutlu olurum Msn GrinBananaMsn Cigarette
Sponsorlu Bağlantılar
pinkpanter - avatarı
pinkpanter
Ziyaretçi
14 Ocak 2008       Mesaj #3123
pinkpanter - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs'a üye olan çok sevdiğim bir dostumun tavsiyesi üzerine üye oldum.Bir çok konuda geniş bir arşive sahip olduğu için MsXLabs diyorumMsn Up
ahmetmustafa - avatarı
ahmetmustafa
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #3124
ahmetmustafa - avatarı
Ziyaretçi
google de uzay dedim karşıma siz çıktınız. iyiki çıktınız.biraz gezindim ben buraya üye olmalıyım dedim ve artık burdayım kimse beni buradan atmayı düşünmesin. doyurucu bilgiler paylaştığınız için form yetkililerine ve benden önce üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
simon - avatarı
simon
Ziyaretçi
15 Ocak 2008       Mesaj #3125
simon - avatarı
Ziyaretçi
valla benim ki baya bi eski aslında türkçe rap için takılıodum ama foruma takılmıodum sadece mp3 indiriodum başka bi forumda üyeydim geçenlerde ordan 8. kez atılınca bi daha girmemeye karar verdim burda etkinliğim sürüyorMsn HappyMsn Happy
ysnblue0710 - avatarı
ysnblue0710
Ziyaretçi
16 Ocak 2008       Mesaj #3126
ysnblue0710 - avatarı
Ziyaretçi
mrb.herkese sağlıklı,mutluve neşeli günler dilerim.
çalışmak için Manisa'geldim.henüz arkadaş çevrem yok buyüzden nette takılıyorum.
Bu siteyi tesadüfen buldum.çok güzel çokhoşuma gitti.busiteyi oluşturan ve geliştiren herkese teşekkür ediyorum.
thevurgun - avatarı
thevurgun
Ziyaretçi
17 Ocak 2008       Mesaj #3127
thevurgun - avatarı
Ziyaretçi
valla aşkımı arıyorum ben onu ararken sızı burayı buldum
Meril - avatarı
Meril
Ziyaretçi
17 Ocak 2008       Mesaj #3128
Meril - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba
Zaten üyeydim ama uzun zamandır girememiştim Baktım üyeliğim silinmiş dedim yeniliim belki girerim Bu sitenin teması bile insanı çekiyor Msn Happy Kaliteli bi forum, her şey var Öyle valla
angel86 - avatarı
angel86
Ziyaretçi
18 Ocak 2008       Mesaj #3129
angel86 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bu siteyi tesadüfen buldum.İyki de bulmuşum hem görsel hem de yazılı anlamda harika bir siteMsn Happy Bu siteyi oluşturan herkese teşekkür ediyorum Çok yeniyim umarım burada iyi arkadaşlarım ve kankalarım olurMsn Winkherkese selamlarMsn Happy
japon5 - avatarı
japon5
Ziyaretçi
18 Ocak 2008       Mesaj #3130
japon5 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteye ilk defa üye oldum daha bişey görmedim inşallah görcem aminMsn Happy