ben birşey arayınca hep msxlabs çıkardı bi gün dedim artık üye olalım bizde tadına bakalım dedim herkesin üye olmasını isterim bu zevki paylaşabilmek için....
anime ve fantastik cizimlere merakım var ınternetten ararken buldum ve gordugum en buyuk arsıvlerden bırı.ayrıca sıtenızın dızaynından muhtevasına ve sımdılık anladıgım kadar kullanıcılarına kadar hersey cok guzel sanırım uzun sure bu sıte adres yerınde olacak emegı gecen herkese tskur ederım....
aslında siz simsonslara guwenın ben onu beendım falanda baktım ama hiç bi sıteyede bule baalanmamıstım genelde hem uye olurum sora unurum ama burası çook farklı ınanın
ben formu resim ararken rasgele buldum. ve herşeyiyle çok hoşuma gitti.özellikle giriş sayfası.sesler falan .muhteşem bi site.güzel paylaşımlarla beraber olmak dileklerimle .tşk mavi karanlık..süpersiniz gerçekten
SİTEYİ TESADÜFEN KEŞFETTİM ZATEN ÜYE OLALI 5DAKİKA OLDU AMA ÇÖPÇATANLIK KONUSUNDA SERT OLMANIZ HOŞUMA GİTTİ. ŞÖYLE ADAM AKILLI MUHABBET EDECEĞİM SEVİYELİ İNSANLARLA TANIŞACAGIMI UMUYORUM. ÖNCELİJKLE SİTEYİ Bİ KEŞFEDEYİM YORUMLARIM DEVAM EDECEK
ßENDE SİTEYİ TESADÜFEN BULMADIM ASLINDA BİR KAÇ KERE GİRMİŞTİM GOOGLE SAYESİNDE SEVİYELİ SÜPER Bİ ORTAM GİBİ GELDİ EMİNİM ÖLE:}WE BUGÜNDE Bİ ÜYE OLİMM DEDİM WE BURDAYIM EMİNİM BENİDE ARANISA ALIJAKSINIZ=}}
herkeze selam burayı google aracıyla program ararken buldum ve hemen kayıt oldum beni etkiliyen ilk başta sayfa dizaynı oldu daha bir yere bakmadım bakıcam