Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 316

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
G_İ_Z_3_M - avatarı
G_İ_Z_3_M
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3151
G_İ_Z_3_M - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs'ı arkadasım tavsiye ettiçok iyi vakit gecirebilecegimi söyledi bende üye oldum umarım iyi vakit gecirir ve zevk alırım Msn HappyMsn HappyMsn HappyMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
tasiyici - avatarı
tasiyici
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3152
tasiyici - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi internetten bi konu aratırken karşıma çıktı baktım sitede yok yok bende bu forumun bir parçası olayım dedim siteniz çok harika grafikleri konuları yöneticileri yardımcıları ve üyeleri herkese iyi forumlar iyi eylenceler diyorum
Sponsorlu Bağlantılar
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3153
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Aslında site beni buldu, karizmatik adam eksildi dediler beni çağırdılar bende geldim kıramadım Msn Tongue
DreamLiKe - avatarı
DreamLiKe
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3154
DreamLiKe - avatarı
Ziyaretçi
bundann 3 yıl öncesiydıı bigün yurd dısındakı arkadaslardan biri msnde online oldu nickide msxlabs.com duu merak ettim girdim baktımm hoş buldum o zamandan beri burdayım askere gittikten sonra şifereyi unuttum karıstırdım herhalde sonrada silinmiş olacak neyse hikaye böyle işte.
Bay Killer - avatarı
Bay Killer
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3155
Bay Killer - avatarı
Ziyaretçi
slm MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi ama güzel sayfa saygilar
sertan_06 - avatarı
sertan_06
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #3156
sertan_06 - avatarı
Ziyaretçi
ben hep programlar oyunlar filan indiririmdim vede ne yazsam hep msxlabs da bulurdum ve de en son bi kaç gün önce prince of persia two thrones i yükledim ve bazı bölümlerde takıldım vede hemen googlede prince of persia yardım filan yazdım baktım ki yine msxlabs sitesinde bir çözüm var hemen girdim ve ordaki yazılar sayesinde oyunu bitirdim ve dedimki bu tam aradığım bir site ne ararsan var sonra hemen üye oldum ve hiç pişman değilim Msn Happy
ktmrl - avatarı
ktmrl
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #3157
ktmrl - avatarı
Ziyaretçi
Aslında ben iki yıldır msxlabs ı kullanıorum,,,Msn Embarrassedevet itiraf etmeliyim sizden çok çok faydalandım ve kayıt olmadımMsn Embarrassedbelkide kayıt olmuşumdur ama hatırlayamıorum ...çoğunlukla msn scriptler için yada msn eklentiler için kullanıorum ...Sık kullanılanlar listemde her zaman vardır msxlabs... kullandığım konular yani her gün en az 2 kez girip baktığım konular:

Türkçe Hip-Hop

Msn Live Messenger

Msn Scriptler

Anime-Manga-Fantastik Resimler

Teşekkürler msxlabs...... teşekkürlerrrrr
sahin47 - avatarı
sahin47
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #3158
sahin47 - avatarı
Ziyaretçi
googleden msn 8,0 çoklu oturum açma yaması ararken tesadüf olarak buldum sizi gerçekten site görsel olarak çok hoş içerik olarak gezmedim daha inşallah gorundugu gibi güzeldir. ayrıca msn yamasını ekleyen NEUTRALİZERE'DE teşekurler..
the_pretty - avatarı
the_pretty
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #3159
the_pretty - avatarı
Ziyaretçi
dostum sayesinde yani firstlady
doguozkan - avatarı
doguozkan
Ziyaretçi
24 Ocak 2008       Mesaj #3160
doguozkan - avatarı
Ziyaretçi
Ben messenger discovery live yükleme sorunuma çözüm ararken buldum.