sitenizi internetten bi konu aratırken karşıma çıktı baktım sitede yok yok bende bu forumun bir parçası olayım dedim siteniz çok harika grafikleri konuları yöneticileri yardımcıları ve üyeleri herkese iyi forumlar iyi eylenceler diyorum
bundann 3 yıl öncesiydıı bigün yurd dısındakı arkadaslardan biri msnde online oldu nickide msxlabs.com duu merak ettim girdim baktımm hoş buldum o zamandan beri burdayım askere gittikten sonra şifereyi unuttum karıstırdım herhalde sonrada silinmiş olacak neyse hikaye böyle işte.
ben hep programlar oyunlar filan indiririmdim vede ne yazsam hep msxlabs da bulurdum ve de en son bi kaç gün önce prince of persia two thrones i yükledim ve bazı bölümlerde takıldım vede hemen googlede prince of persia yardım filan yazdım baktım ki yine msxlabs sitesinde bir çözüm var hemen girdim ve ordaki yazılar sayesinde oyunu bitirdim ve dedimki bu tam aradığım bir site ne ararsan var sonra hemen üye oldum ve hiç pişman değilim
Aslında ben iki yıldır msxlabs ı kullanıorum,,,evet itiraf etmeliyim sizden çok çok faydalandım ve kayıt olmadımbelkide kayıt olmuşumdur ama hatırlayamıorum ...çoğunlukla msn scriptler için yada msn eklentiler için kullanıorum ...Sık kullanılanlar listemde her zaman vardır msxlabs... kullandığım konular yani her gün en az 2 kez girip baktığım konular:
googleden msn 8,0 çoklu oturum açma yaması ararken tesadüf olarak buldum sizi gerçekten site görsel olarak çok hoş içerik olarak gezmedim daha inşallah gorundugu gibi güzeldir. ayrıca msn yamasını ekleyen NEUTRALİZERE'DE teşekurler..