Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 317

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.506 Cevap: 5.357
mor_menekse8 - avatarı
mor_menekse8
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #3161
mor_menekse8 - avatarı
Ziyaretçi
mrß bende yeni üyelerdenim.siteyi hakikaten çok güzel buldum,çok farkLı..emekLerinize sağLık..
Sponsorlu Bağlantılar
SiberKurt - avatarı
SiberKurt
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #3162
SiberKurt - avatarı
Ziyaretçi
Ben Ruyamda Gördüm Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
nesli_nur - avatarı
nesli_nur
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #3163
nesli_nur - avatarı
Ziyaretçi
bende msn gifleri ararken buldumm,,,iyikide bulmuşumMsn Happy
blue_cloud - avatarı
blue_cloud
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #3164
blue_cloud - avatarı
Ziyaretçi
tasarım ve paylaşımlar açısından bomba bir ortam yapanın eli ayağı dert görmesin..Artık burdayız..
vajakkurt - avatarı
vajakkurt
Ziyaretçi
25 Ocak 2008       Mesaj #3165
vajakkurt - avatarı
Ziyaretçi
Sadece bir hazine adası olduğunu söylemek istiyorum.. Diyecek başka söz yok.. Başarıların devamını diliyoruz..
ceey81 - avatarı
ceey81
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #3166
ceey81 - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen bulduum bu siteyii tam olarak gezinemediyimden dolayı bir yorum yapamıycam ama sanırım güzel birşey buldugumu.hissediyorumMsn Happy
lycan_underworld - avatarı
lycan_underworld
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #3167
lycan_underworld - avatarı
Ziyaretçi
--***çok güzel bi site msxlabs bencede insan zaten bu siteye girince zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum bide sitedeki resimler süper** ben bi cafede çalıyorum bu siteyi ödev ararken gördüm bence mükemel bi site msxlabs çok güzel muhteşem işte*********************
DnVraka - avatarı
DnVraka
Ziyaretçi
26 Ocak 2008       Mesaj #3168
DnVraka - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bikaç şarkı ararken buldum daha önceden biliyodumda üye oliim dedim iyi forumlar hepinise Msn Happy
esatporsuk - avatarı
esatporsuk
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #3169
esatporsuk - avatarı
Ziyaretçi
Sayın Moderatör,

Sitenizi Google arama motorundan kaynak ararken buldum ve kısa bir zaman ayırıp üye olmamı isteyen talebiniz üzerine kısa sürede üye kaydımı yaptım ve sitenize takılıp kaldım.
Sitenizin içeriğinin zenginliği, aradıklarımı bulabileceğim konusunda tatminkar olduğunu gördüm. Benim de içerik konusunda elimden geldiğince katkıda bulunacağımdan emin olmanızı dilerim.
Bu tür üst seviyede kaynak sitelerinin varlığı ve güncellenmelerinin sağlanması ile bilgi çağında, toplum olarak daha ilerilere ulaşacağımız inancı ile çalışmalarınızdan dolayı sizi kutlar ve başarılarınızın devamını dilerim.

İyi çalışmalar dileklerimle,
Asasino - avatarı
Asasino
Ziyaretçi
27 Ocak 2008       Mesaj #3170
Asasino - avatarı
Ziyaretçi
ßende Yeni Üye Oldum Kimse Önermedi Tesadufen ßuldum İyikide ßuLmuşum Ama Çok Memnunum Artık ßurda Aranızdayım Dostlar....