aslına bakarsanız resim, program vb. aramalarımda sıkça karşıma çıkan bu foruma üye olmak istedim.resim proglamlarla ilgili yorum ve konuşmalar ilgimi çekti konularda çok hoştu bu nedenle üye oldum denbilir
msxle tanısalı aslında pek uzun zaman olmadı bu siteye kız arkdasımın takıldıgını duydum ve chat vs. sitesi olmasından korktum ve baktım öyle abartılı birşey yoktu herhez kardeş kardeş gecinip gidiyordu ve bende buraya katılmaya karar verdim ayrıca bize sundugunuz bu güzellikler için sizlere teşekkür ediyorum
üyeliği olan çok sevdiğim bir arkadaşım tavsiye etti.
aslında ben forumda takılmayı sevmezdim ama buradan ayrılamıyorum şimdi.
iyikide üye olmuşum güzel bir site
Ben forum sitelerini çok gezen biriyim benim de bi forum sitem var ama sizinki gibi değil tabiki bedava açılan forumlardan.Neyse ben nette dolaşırken msn de arkadaşım bana bu siteyi tavsiye etti.Ben daha önce gene bi girmiştim ama sadece bi download içindi hiç dikkat etmedim ama üye olmuştum.Sonra arkadaşa dedim ben burayı biliyorum gibi Şuan herkeze bişi lazım olduğunda sizin sitenizi,kendi sitemi,ve birkaç daha sizin siteniz gibi güzel siteleri tavsiye ediyorum.SİTENİZ ÇOK GÜZEL EMEĞE SAYGI...Elimden Geldiği Kadar Üye Çağırcam Sitenize...SAYGILAR
slm ben mc_f€l@k€t olarak tanınırım beni crazydj yönlendirdi buraya üye olmak benim bi takım hayatımı değiştirdi ama üzücü bir noktası var gündezleri giremediğim gece girdiğimdede kimsenin olmaması bu arada bir rap sever olarayta burdan bu sitenin kurucularına teşekkür ederim çünkü aradığım albümleri hemen buluyorum
mrb tşkler bu arada sitenize ilk kez geldim ve gerçekten nasıl bir yer ve ne yapacağımı inanınkı bilmiyorum ama ilginç bir yer hoşuma gitti diyebilirim bu arada ben cansu istanbuldan katılıyorum 21 yaşındayım bu kadar yeterli sanırım