Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 328

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
asx09 - avatarı
asx09
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #3271
asx09 - avatarı
Ziyaretçi
burası çok güzel biyer keşke daha önce gelseydim
Sponsorlu Bağlantılar
darklive - avatarı
darklive
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #3272
darklive - avatarı
Ziyaretçi
bende sağolsun ablam sayesinde tanıştım iykide gostermiş bana Cheerleader
Sponsorlu Bağlantılar
asivetutku - avatarı
asivetutku
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #3273
asivetutku - avatarı
Ziyaretçi
Herkeze selamlar...
Ben Balıkesir'den Sadık bir kul işte... daha önceden biliyordum siteyi ama kayıt olmak bugüne nasipmiş...emeği geçenlerden allah razı olsun ara yüzleri efenkleri çok güzel...Selametle...
karaprens - avatarı
karaprens
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3274
karaprens - avatarı
Ziyaretçi
ben msxlabs.org a msn ile ilgili proğramlar ararken rastladım içeriği ve forum kısmı çok hoşuma gitti ve üye oldum
the_pretty - avatarı
the_pretty
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3275
the_pretty - avatarı
Ziyaretçi
kankam sağolsun
ahmettas13 - avatarı
ahmettas13
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3276
ahmettas13 - avatarı
Ziyaretçi
tamamen tesadüf sisteme girişim.Msn Grin ama harika bir yer.kullanımda arasıra zorluk yaşadım şifrede ama sanırım bunuda çözdüm. arasıra değil sık sık giriş yaparsam şifremi unutmuyorumMsn Embarrassed emeğinize sağlık herşey çok güzel ve renkli. elbette karanlığın maviside güzel. çalışmalarınızda başarılar.kucak dolusu sevgiler....Msn Wink
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3277
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
msn mesenger ile ilgili bir program arıyordum kısa zaman daha öyle bazı arkadaşların ki gibi yıllar geçmedi daha bende ama baktım ki okyanus olmuş burası bende bir damlası olurmuyum diye daldım şimdi anasayfam msnden önce açtığım bir yer hepinize çok teşekkürler saygılarımla
joelrebel - avatarı
joelrebel
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3278
joelrebel - avatarı
Ziyaretçi
Gece 03.15 civarları, ansızın uyanmıştı. Bir bardak su içti. Pencereye yanaştı, perdeyi yavaşça araladı. Dışarıdaki sokak lambasına gözü takıldı. Öylece sessizce çevrenin bir parçası oldu.

Birden irkildi, aklına ne geldi, kim geldi bilinmez. Bir sigara yaktı, pencereyi kaplayan dumana bir şeyler karaladı. Ne yazdı, ne çizdi bilinmez…

Arkasında bir gölge belirdi, korktu dönüp bakamadı. Sessizce bir şeyler mırıldandı. Ne dedi, ne demeye çalıştı bilinmez. Cesaretini topladı döndü arkasını. Ama yine geç kaldı, gölge çoktan kaybolmuştu. Saatin ‘tik tak’ sesleri beynini kemirmeye başladı birden. Duvarlar üzerine gelmeye başladı. Ağladı, hıçkırıklara boğuldu, kimse duymadı…

Dışarı çıktı, sokaklarda dolaştı. İnsanlardan kaçtı, evlerden kaçtı, arabalardan kaçtı, kedilerden köpeklerden kaçtı, her şeyden ve herkesten kaçtı. Neden kaçtı, niçin kaçtı bilinmez. Üşüdü, geri dönmek istedi ama nereye döneceğini de unuttu. Bir şeyler aradı, bulamadı. Ne aradı kimi aradı bilinmez…

Bir zaman sonra burada buldu kendini. Ne zaman, nasıl burada buldu kendini bilinmez…
.......

benide aranıza kabul ederseniz sevinirim smiley
xsuskunkabusx - avatarı
xsuskunkabusx
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3279
xsuskunkabusx - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle sizin ve burda herkese vardım edildiği için teşekkür edrim ben kendi halida suskun biriyim kendimi anlatmassam olmazmı acaba
Ezfa - avatarı
Ezfa
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #3280
Ezfa - avatarı
Ziyaretçi
Harika ne denilebilirki görnüsü fln mükemmel tesadüf buldum ve hosuma gitti henuz tam inceleme yapamadim ama eminim her aradigimi burda bulcagim...
Basarilarin devamini dilerim ...ve tsk ederim...