Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 331

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.536 Cevap: 5.357
soda - avatarı
soda
Ziyaretçi
29 Şubat 2008       Mesaj #3301
soda - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba;

Sponsorlu Bağlantılar
IP adresimle ilgili bir sorun yasiyordum, onu cozumlemek icin forum ararken msn discovery yaziniz ilgimi cekti.

Umarim firsat buldukca, sitenize ziyaretlerim cogalir. Kullandigim messenger hakkinda daha fazla bilgi sahibi olmak isterim.

Tesekkurler.
Diabolus07 - avatarı
Diabolus07
Ziyaretçi
29 Şubat 2008       Mesaj #3302
Diabolus07 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
MsXLabs Hi-Tech Forum ben daha 7 yasindayim abi Msn Happy girmedigim site yokMsn Happyama giripte cikamadigim 1 form var tahmin edin neresi eveeetttt evet MsXLabs dediginizi duyar gibi oluyorum Msn Happyama haksiz miyim ne ararsan burda bu arada adim okan antalyadan katiliyorum 22 yasindayim kendime guveniyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Sponsorlu Bağlantılar

C O D - avatarı
C O D
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3303
C O D - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar , siteyii bulmakta diger arkadaşlar kadar başarılı değilim malesef kimse tavsiyede etmedi çağırmadı da hatta.. Adım koray , nette vista uyumlu programlar , araçlar ararken buldum bir çok açıdan kullanıcılarına imkan sağlayan bir forum gerçekten güzel.. eksik kaldığı yönler olursa ki hiç sanmıyorum aslında ama bizde elimizden geldiince tamamlamaya çalışırız...

Herkesee selamlar , sevgiler
berfin53 - avatarı
berfin53
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3304
berfin53 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeniz berfin şöyle imza yapımı ararken buraya denk geldim ve gözlemime göre hoşuma gitti burası umarıım alışmam kolay olur ve güzel vakit geçiririm Msn Happy
unname - avatarı
unname
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3305
unname - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende yeni üye oldum uzun zamandır biliyorum MsXLaBs şimdide öğreniyorum..Msn Happy
cezohanbaba - avatarı
cezohanbaba
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3306
cezohanbaba - avatarı
Ziyaretçi
selam şimdiye kadar gördüğüm en detaylı ve her şeye kolay ulaşılabilinen site elinize saglık teşekkürler

tasarlıyan arkadaşlara sonsuz şükranlarımı yolluyorum
Son düzenleyen cezohanbaba; 1 Mart 2008 18:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ROCKER_WORLD - avatarı
ROCKER_WORLD
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3307
ROCKER_WORLD - avatarı
Ziyaretçi
googlede göz kırpmaları ararken bulmustum burayı
MEDCEZİR - avatarı
MEDCEZİR
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3308
MEDCEZİR - avatarı
Ziyaretçi
stuff ararken buldum burayı bırde farenın gezındıgı yerlerden se cıkması hem gudurdu hemde uye yaptı benı sevgiler
gengstar - avatarı
gengstar
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3309
gengstar - avatarı
Ziyaretçi
süper bi site bana bu siteyi bi abi tafsiye etti ama çok memyunum kısacası süper
Archipel - avatarı
Archipel
Ziyaretçi
1 Mart 2008       Mesaj #3310
Archipel - avatarı
Ziyaretçi
Merakım yüzünden :-) Bazı günler bilmediğim şeylere takarım. Geçen sene ocak ayında ( 2007 ) değerli taşları araştırıyordum, google karşıma burayı çıkardı ve itiraf edeyim resimli, açıklamalı bilgiyi bu sitede buldum. Önce üye olmadım sık kullanılanlara ekledim ama o dönemde bazı bilgilere ulaşmak mümkündü. Şimdi mecburen üyeyim :-) Hazırlayanların, katkısı olanların eline, zihnine sağlık...