Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 334

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
diLaRap - avatarı
diLaRap
Ziyaretçi
9 Mart 2008       Mesaj #3331
diLaRap - avatarı
Ziyaretçi
selam ben dilara bursa dan raple ilgileniyorum hemşirelik okuyorum sağlık meslek lisesindeyim uzun zamandır hiç bi sitede takılmıodm bi arkadasm tavsiye etti umarm bnde herkes gibi eğlenrm bu sitedeee ama şmdiden sefdmm Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
sadiye - avatarı
sadiye
Ziyaretçi
10 Mart 2008       Mesaj #3332
sadiye - avatarı
Ziyaretçi
slm steyi msn programımdaki sorunla ilgili arayışlara girerken buldum hala msn mi kullanamıyorum 8100306 hata kodu veriyor pc ye format atmadan kullanabilir dururma getirebilirsek memnun olucam bu konuda bana yardım ederseniz sevinicem
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2008       Mesaj #3333
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sadiye adlı kullanıcıdan alıntı

slm steyi msn programımdaki sorunla ilgili arayışlara girerken buldum hala msn mi kullanamıyorum 8100306 hata kodu veriyor pc ye format atmadan kullanabilir dururma getirebilirsek memnun olucam bu konuda bana yardım ederseniz sevinicem

Konuyu inceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43791-msn-hata-kodu-81000306-windows-live-messenger-hatasi.html
mango - avatarı
mango
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3334
mango - avatarı
Ziyaretçi
selamlar, site cok guzel, bütün emeği gecenlere teşekkürler ellerine, emeğine sağlık hepsinin. kaç yıldır üyeyim bilmiyorum, çok uzun zaman oldu. msn hakkındaki tüm sorularımı cevaplar burası, ve yeni msn programları emotionslar kısacası herşeyi takip etmemi ve yeniliklerden haberdar olmamı sağlar.
mesaj sayım yoktur, çünkü sorumu sormadan önce arama yapınca zaten bütün sorularımın cevabını bulurum. adresini yıllardır ezbere bilirim Msn Happy msnle ilgili sorusu olana direk bu adresi yazarım ve herkes çok memnun kalır,giren çıkamaz. Msn Grin kısacası site yönetimine ve paylaşanlara tekrar tekrar tekrar teşekkürler..

(benim daha önce kayıtlı olduğum adres çizgiliydi, önce öyle giriş yapmaya calıstım sonra başarılı olmayınca, adresime sifre istedim ve nickimin değiştiğini gördüm. kayıt tarihimde nickin değiştirildiği tarih olmuş bu durumda, ve yeni üye olmuşum gibi mesaj gelmiş. nasıl olduğunu anlamadım ama hala üyeyim sonucta Msn Happy )
MustafaKadir1981 - avatarı
MustafaKadir1981
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3335
MustafaKadir1981 - avatarı
Ziyaretçi
tesaduf oldu tesekkurler bu sute ıcın hataylıyım 30 yasındayım basarılar
burak26 - avatarı
burak26
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3336
burak26 - avatarı
Ziyaretçi
slm siteniz cok güsel ben burayı bir smn programı ararken buldum hosuma gitti artık bende bu siteye cok ugrayacam tabi aranıza kabul edersenizMsn Embarrassed
Arrow - avatarı
Arrow
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3337
Arrow - avatarı
Ziyaretçi
3 veya 4 yıl önce kurmuş olduğum bir forumda üye profilinde (Thinkerbell) buranın adresini gördüm. O forum şimdilerde yok. İlk üyeliğim uzun süre girmeyince silinmişti.

Daha sonra başka bi siteden tanığım Hi-Lal burayı hatırlattı ve yine kayıt yaptım.
kakarotto - avatarı
kakarotto
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3338
kakarotto - avatarı
Ziyaretçi
yazdıklarıma ilgi duyabilecek üyeleri olan bir forum arıyordum ve buldum....
mine15 - avatarı
mine15
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3339
mine15 - avatarı
Ziyaretçi
Ben de çoğu araştırmamda msxlabsı görüyodum.ilk başlarda fazla takılmamıştım ama daha sonradan bağımlılık yaptı ve çokk hoşuma gittiMsn Happyve bir çok konuyu içrerisinde içeriyo çoook güzel bi siteeMsn Grin
burak26 - avatarı
burak26
Ziyaretçi
11 Mart 2008       Mesaj #3340
burak26 - avatarı
Ziyaretçi
yaaa bu sitede nasıl tanısabiliriz birbirimizle Msn Happy