selamlar siteyi tesadufen buldum hoşuma gıttı sevıyelı insanların olduğuna inandım ve inandığımın doğrultusunda inşallah yanılmam araştımayı aramayı oğrenmeyi sevıyorum
ben aslen erzurumluyum ama tahsilim yok okur yazar idare eder dostluğu arkadaşlığı paylaşmayı severım sıtede emeyı geçen herkese teşekurlerimi sunar im saygılarımla
bende bir siteye moderatörlük yapıyorum animasyonlu yazı yapmak istiyordum internetde gezinirken sizin site ile karşılaştım ve üye oldum.resimli yazıyı yapamadım bende ki program ile sizdeki program aynı olmadığından olmadı galiba.
Selamlar.. çok önceden tesadüf rastlamıştım çok bğenip hemen üye olmuştm ancak yeni yeni katılmaya başladım.. Mavi benim rengim.. Burası Mavi Karanlık..
merhaba.nasıl tanıştım...ben tanışmadım valla o beni buldu bi program ararken kendimi burda buldum.tereddüt ettim ama üye oldum macerada lazım bazen yeni bir üyeyim araştırmayı, yeni şeyler keşfetmeyi, farklılıkları çok seviyorum.umarım aradıklarımı burda bulabilirim...
Merhaba bana kimse tawsiye etmedi ben siteleri gezerken buldum...
Üye olur ken başta açıkcası korktum çünkü biraz esrarengiz we etgileyici bi alt yapısı war sitenin we şimdi söyleyebileceğim tek şey;
iyi ki...
Harika bir site tebrikler..
slm ærkadaşlar gerçekten çok güzel bi forum sitesi tüm herkese emeklerinden dolayı tşkler sunarım ben karabükten emrah ünüv. 1 muhasebe okuyorum sporu müziği gezmeyi çok severim arkadaşlık kurmayı çok severim kendim hakkımda daha da bilgim yok herkese tşkler bide bugünün şansına kandil herkesin kandilini kutlarım