Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 339

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.574 Cevap: 5.357
delismen - avatarı
delismen
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #3381
delismen - avatarı
Ziyaretçi
hosbulduk.msn ile ilgili bi problemi cozmek icin tr den programci bi arkadasimdan yardim istedim. o da sizin adresinizi verdi.cok memnun kalicam sanirim.henuz yeniyim cunkuMsn Happy
ciao!
Sponsorlu Bağlantılar
cem1969 - avatarı
cem1969
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #3382
cem1969 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar! Siteniz harika olmuş.
Sitenizi bir konuyu araştırırken buldum ve hemen üye oldum.11.04.1969 tarihinde Türkiye' de dünyaya geldim.hemen hemen tüm ülkemizi dolaştım.(işimden dolayı) Türkiye' yi çok seviyorum. Genelde ilgi alanlarım; elektrik,elekronik,bigisayar,arkeoloji,amatör balıkçılık ve en önemlisi seyahat.
Sponsorlu Bağlantılar
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008       Mesaj #3383
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
MsxLaBs ' la ilk tanıştığım günü hatırlıyorum Tender ne günlerdi o günler ahhh ahh Msn Happy
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #3384
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi aksam acil msn ariyordum nette Msn Tongue gittim google amcaya sordum...o da MsXLabs´i gösterdi bana, git oraya, senin diyarin orasi dedi Cici Hip´i aldim Hop´u da taktim koluna, yalniz kalmasinlar diye yolda Rock´i da aldilar yanlarina Msn Happy) o gün bugündür buradayim Cici
karakule5506 - avatarı
karakule5506
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #3385
karakule5506 - avatarı
Ziyaretçi
SLm ARjadasalar Ben KADir SAMsuNLuYUm Ama ANk DE OTUruORum WE araNISa KAtıLDıM we COk mUTlUYuM hERKEse HERseY İçİn TŞK Eder4iM
CooL FoReVeR - avatarı
CooL FoReVeR
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #3386
CooL FoReVeR - avatarı
Ziyaretçi
google baba saolsun buldum üye oldum .... Msn Grin
ölümm - avatarı
ölümm
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #3387
ölümm - avatarı
Ziyaretçi
uzun zaman oldu üye olalı aslında. ama giremedim Msn Sad sanırım nette dolaşırken karşılaştım Msn Happy
selcan - avatarı
selcan
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #3388
selcan - avatarı
Ziyaretçi
tesadüf eseri siteye girdim içeriğinin güzel olduğuna karar verip üye oldum.Msn Wink
metglass - avatarı
metglass
Ziyaretçi
26 Mart 2008       Mesaj #3389
metglass - avatarı
Ziyaretçi

bende bir gün internette dolaştım dolaştım dolaştım dolaştım sonra birden msxlabs yazan biyer gördüm allahalla dedim bune böle sonra tıkladım girdim siye bir baktım ne göreyim.
wep mükemmel tasarım harika içini dolaştım bişey yok her yer yapım aşamasında aman dedim burda bişey yok cıktım giddim.

sonra bir ara gene geldim site muhteşem ne ararsan var tamam üye olayım barim dedim üye oldum.
sonra siteden attılar beni hayda dedim hırs yaptım tekrar geldim nie attınız die kızdım ver yarrsın ettim işte böle daha anlatırım da siz bu kadar okurmusunuz bilmiyorum ..
CHaTLaK_kıZz - avatarı
CHaTLaK_kıZz
Ziyaretçi
26 Mart 2008       Mesaj #3390
CHaTLaK_kıZz - avatarı
Ziyaretçi
yeNü qeLdmm..süpeyy ßi siTee.. éi anLa$CauZz in$.. x) =D

éuUuééé"" H0JG€LD!N y0q MhUu... ???xD xD
Son düzenleyen CHaTLaK_kıZz; 26 Mart 2008 11:30 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi