hosbulduk.msn ile ilgili bi problemi cozmek icin tr den programci bi arkadasimdan yardim istedim. o da sizin adresinizi verdi.cok memnun kalicam sanirim.henuz yeniyim cunku
ciao!
Merhaba arkadaşlar! Siteniz harika olmuş. Sitenizi bir konuyu araştırırken buldum ve hemen üye oldum.11.04.1969 tarihinde Türkiye' de dünyaya geldim.hemen hemen tüm ülkemizi dolaştım.(işimden dolayı) Türkiye' yi çok seviyorum. Genelde ilgi alanlarım; elektrik,elekronik,bigisayar,arkeoloji,amatör balıkçılık ve en önemlisi seyahat.
bi aksam acil msn ariyordum nette gittim google amcaya sordum...o da MsXLabs´i gösterdi bana, git oraya, senin diyarin orasi dedi Hip´i aldim Hop´u da taktim koluna, yalniz kalmasinlar diye yolda Rock´i da aldilar yanlarina ) o gün bugündür buradayim
bende bir gün internette dolaştım dolaştım dolaştım dolaştım sonra birden msxlabs yazan biyer gördüm allahalla dedim bune böle sonra tıkladım girdim siye bir baktım ne göreyim.
wep mükemmel tasarım harika içini dolaştım bişey yok her yer yapım aşamasında aman dedim burda bişey yok cıktım giddim.
sonra bir ara gene geldim site muhteşem ne ararsan var tamam üye olayım barim dedim üye oldum.
sonra siteden attılar beni hayda dedim hırs yaptım tekrar geldim nie attınız die kızdım ver yarrsın ettim işte böle daha anlatırım da siz bu kadar okurmusunuz bilmiyorum ..