Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 341

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
BonFire003 - avatarı
BonFire003
Ziyaretçi
27 Mart 2008       Mesaj #3401
BonFire003 - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi önceden beri özellikle de MSN Messenger etkinliklerinden tanıyorum.
Ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti.
Sponsorlu Bağlantılar
Kısmet bu zamanaymış.
kurdele - avatarı
kurdele
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #3402
kurdele - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi hiç bimiyordum.Ablamalar hep bu siteye girip çıkıyordu bende ablama dedim ki abla benide bu siteye üye eder misin?dedim.O da dedi ki üye yaparım dedi ben o günden bu güne msxlabs tan çok memlunumMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
desirmen - avatarı
desirmen
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #3403
desirmen - avatarı
Ziyaretçi
herkese sela,internette gezerken rastladım ve görüntü beni çok etkiledi ve üye olmam gerektiğini anladım,kendimi üye yapmak için zorunlu kıldımMsn Grin
nuyageva - avatarı
nuyageva
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #3404
nuyageva - avatarı
Ziyaretçi
msn.com ile alakalı arama yaptıgımda en ayrıntılı bilgiye sizde sahip oldum bu şekilde bu sitenin varlıgından haberdar oldum ben 26 yaşında izmir de bulunuyorum acil 112 serviste çalışıyorum benim yardıma ihtiyacım var ismim kadir şimdiden yarımlarınız için teşekkür ettim aeo
Sedef 21 - avatarı
Sedef 21
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #3405
Sedef 21 - avatarı
Ziyaretçi
tesadüf eseri bu siteyi buldum ve iyikide bulmusum simdi bagimli oldum kurtulamiyorum
tülin35 - avatarı
tülin35
Ziyaretçi
28 Mart 2008       Mesaj #3406
tülin35 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben atatürk üniversitesi ebelik bölümü öğrencisiyimm,
siteyi kimse tavsiye tesadüfen tıp terimleri ararken karşılaştım..
henüz çok yeniyim siteyi dolaşmadım oyüzden nasıl bulduğum açıklamasını yapamıcam ama faydalı bir siteye benziyor...
emeğinize sağlık...
meneksem - avatarı
meneksem
Ziyaretçi
29 Mart 2008       Mesaj #3407
meneksem - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA,AYNI BİLGİSAYARDA DİĞER ARKADAŞIMDA KENDİ RUMUZUYLA GİRDİĞİNDEN SANIRIM KARIŞIKLIK OLDU..Msn Happy MENEKSEM OLARAK TEK RUMUZA SAHİBİM..BİLGİLERİNİZE SUNULUR.
tunga - avatarı
tunga
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #3408
tunga - avatarı
Ziyaretçi
Evet,herşey benim biyololoji ödevimi çok iyi yapıp ve anlatıp öğretmenin bana ek olarak mitoz bölünme konusunu vermesi ile başladı.İstediğim kısa bilgileri burada buldum ve resimlerini görmek için tıkladım.Fakat oda ne?Msn Disappointed ÜYE GİRİŞİNİZİ YAPMADINIZZ!!!Msn Disappointed diye bir uyarı alınca hemen üye oldum.Zaten işim bitince üye olmayı düşünüyordumMsn Embarrassed.
Kısaca kendimi tanıtayım: Ben şu anda lise 1 deyim. ve Ankara Anadolu Ticaret lisesinde okuyorum.Ancak korkarımki ayrılacağım.Çünkü bu okulda istediklerimi bulmadım.Ben bu okulun adalet bölümünü okuyup;Sosyal bilimler'e girmeyi planlıyordum(üniversite düzeyinde).Fakat ticaret bölümü geldi.Kısmet böyleymiş.Bu sennin bitmesini bekliyorum.Düz bir liseye gidip şansımı öss de deneyeceğim.Belkide birkaç sene sonra sosyolog yada diplomat olabilirimMsn Cool

Sevgi Ve Saygılarımla
Berk Tunga
TAŞ
ceemiil2 - avatarı
ceemiil2
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #3409
ceemiil2 - avatarı
Ziyaretçi
Bir konu araştırması sırasında takıldım. Ve merak işte biraz daha bakayım neler var neler yok die, takılış o takılışMsn Tongue
blue9116 - avatarı
blue9116
Ziyaretçi
30 Mart 2008       Mesaj #3410
blue9116 - avatarı
Ziyaretçi
tamamen arkadasımın daveti ile tanıştımMsn Happy)