Ilk gordugumde gozlerıme ınanamadım boyle bır guzellık olamaz dedım gozerım kamastı ve kendıme gelemdım bu guzellıkte bır yer kapmak ıcın kırk takla attım ama sonun da burda oldum ve ıtaraf ettım benımle de cıkarmısın dedım ve teklıfımı kabul ettı boylece tanısmıs olduk.saka rast gele gothıc resımler ararken tesaduf ettım ama sanslıyım demekkı boyle guzel ınsanların oldugu bır sıtede yerım oldugu ıcın.
bende bilmiyorum nasıl bulduğumu internette gezerken birden karşıma geldi ve içimden bir ses buraya üye olmamı söyledi ve bende üye oldum hayal ürünü gibi bir yer burası çok güzel ve dikkat çekici bir özelliği var sizlere teşekkür ediyorum
slm...
ada ben... pcden çok anlamam aslında ama bu siteye br baktım ve dedimki ben burdakileri okuyarak bile bu pc işini çözerim çok donanımlı bir site ne ararsan var böle bir siteye kim üye olmak istemezki ...
bir arkadaşım önermişti, msn le ilgili sıkıntılarım olmuştu, üye olmuştum2yıl önce ara ara giriyordum sonra şifremi unuttum) ve ardından nick' mi unuttum şimdi yenini bir isimle tekrar üye oldum sitenizle ilgili olumlu şeyler düşünyorum....