Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 348

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.581 Cevap: 5.357
bodom - avatarı
bodom
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3471
bodom - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar.. Adim Bener,18 yasindayim... Foruma Kosova'dan yaziyorum,yani bir Kosovaliyim...
Fanatik Besiktasli ve Fanatik Rock/Metalciyim...Insallah iyi vakit geciririz..
Sponsorlu Bağlantılar
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #3472
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Ilk gordugumde gozlerıme ınanamadım boyle bır guzellık olamaz dedım gozerım kamastı ve kendıme gelemdım bu guzellıkte bır yer kapmak ıcın kırk takla attım ama sonun da burda oldum ve ıtaraf ettım benımle de cıkarmısın dedım ve teklıfımı kabul ettı boylece tanısmıs olduk.Msn GrinMsn GrinMsn Grinsaka rast gele gothıc resımler ararken tesaduf ettım ama sanslıyım demekkı boyle guzel ınsanların oldugu bır sıtede yerım oldugu ıcın.
Sponsorlu Bağlantılar
bulakemun - avatarı
bulakemun
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #3473
bulakemun - avatarı
Ziyaretçi
bende bilmiyorum nasıl bulduğumu internette gezerken birden karşıma geldi ve içimden bir ses buraya üye olmamı söyledi ve bende üye oldum hayal ürünü gibi bir yer burası çok güzel ve dikkat çekici bir özelliği var sizlere teşekkür ediyorum
Emresi - avatarı
Emresi
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #3474
Emresi - avatarı
Ziyaretçi
Herkes mutlu Msn Grin ne güzel uzatamıcam babaannem doğum yaptı Msn Confused millet eğlenin...
nEsLiAtİ - avatarı
nEsLiAtİ
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #3475
nEsLiAtİ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben genelde tüm sitelere üyeyim bu siteyi merak ettim ve bu sitenin güzel olduğu duydum.. inşallah burda iyi vakit geçiririm

( bu arada siteyi gözgezdirdim gerçekten güzelmiş) herkesin eline salık
brosman - avatarı
brosman
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #3476
brosman - avatarı
Ziyaretçi
arayan herşeyi bulur misali,tanişmak oldu.sitenizi mükemmel den öte buldum ve çok beğenmekteyim sizlere çok tşk ederim saygılar
gecenemi24 - avatarı
gecenemi24
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3477
gecenemi24 - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyle 2 yıl önce tanıştım uzun bi süredit girmiyodum ama tekrar üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum

Msn Happyben bu siteyle 2 yıl önce tanıştım uzun bi süredit girmiyodum ama tekrar üye oldum ve bundan dolayı çok mutluyum Msn Happy
Son düzenleyen gecenemi24; 24 Nisan 2008 02:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ada07 - avatarı
ada07
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #3478
ada07 - avatarı
Ziyaretçi
slm...
ada ben... pcden çok anlamam aslında ama bu siteye br baktım ve dedimki ben burdakileri okuyarak bile bu pc işini çözerim çok donanımlı bir site ne ararsan var Msn Wink böle bir siteye kim üye olmak istemezki ...
tugde - avatarı
tugde
Ziyaretçi
27 Nisan 2008       Mesaj #3479
tugde - avatarı
Ziyaretçi
bir arkadaşım önermişti, msn le ilgili sıkıntılarım olmuştu, üye olmuştum2yıl önce ara ara giriyordum sonra şifremi unuttumMsn Happy) ve ardından nick' mi unuttum şimdi yenini bir isimle tekrar üye oldum sitenizle ilgili olumlu şeyler düşünyorum....
LiEr - avatarı
LiEr
Ziyaretçi
27 Nisan 2008       Mesaj #3480
LiEr - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben LiEr ;
çok eskı uyesıyım yaklasık 2.5 sene oncee ama sıfremı bulamadımm

belkıde anzela syscor tayfasını tanıyan vardır (:

Nutrılazer coskunnn Thınkerbelll
aklıma geleen uyeler (:

tekrar aranısdayım