Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 353

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.559 Cevap: 5.357
hosbisey - avatarı
hosbisey
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #3521
hosbisey - avatarı
Ziyaretçi
format atmasını detaylıca öğrenmeye çalışıyordum. ama saatlerdir format bilgisi dışında heryere baktığımı farkettim we üye oldumNaughty ellerinize sağlık BowBow
Sponsorlu Bağlantılar
1408 - avatarı
1408
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #3522
1408 - avatarı
Ziyaretçi
girip çıkmadığım site kalmadi

Sponsorlu Bağlantılar
o kadar çok site gördümki en başarılsı ve en kaliteli site bu Msn Wink

weylantyutani - avatarı
weylantyutani
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #3523
weylantyutani - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs web sayfasını google arama motorunda karsıma cıktı arkadasın dedigi gibi msn özellikleri ararken Msn HappyMsn Happy hosuma gitti yanliz siteMsn Happy
Majords - avatarı
Majords
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #3524
Majords - avatarı
Ziyaretçi
messenger için eklemeler ararken buldum siteyi süper emeği geçen herkese teşekkürler
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
20 Mayıs 2008       Mesaj #3525
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
taycan adlı kullanıcıdan alıntı

Msxlabs Daha yeni bir site gibi gözüür çünkü daha herşeyi tam değil ve modem kullanan insanlar için sinir kaynağı olabilir. çok cafcaf lı bir site 2 saatta açılır ve messengerdan başga da bişei yok ne filim ne program ( güya çok yakında açılacakmış). zaten themesı da xxx gözlerim bozuldu . bir da ohh yeahh die sesler çıkarır garının biri . saçma!. forum dediğin her xxx saz çalacak. ANLAMI(HER TüRLÜ pRogram filim dizi gb şeler olacak) Bu siteye sadece online tv die bir programı indirmek için üye oldum ama oda xxx zaten)

Bu konu altında genelde olumsuz eleştirilere cevap yazıyoruz, makul ölçüde.

Biz "Burada her şey var!" türünden bir web (forum) sitesi değiliz. İşlediğimiz ana konular belli. 5 ana bölümümüzden 2 tanesi tam olarak aktif, diğerlerinin de yan forumları mevcut. Henüz aktif olmayan bölümlerde de Messenger bölümümüzdeki derinlik sağlanacak.

Son olarak "program, video, dizi, mp3" gibi genel olarak telif hakkı ihlaline neden olan, yasadışı kullanımı arzulanan içerikleri sitemizde barındırmıyoruz.

Yorumunuz için teşekkürler.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
peri_ - avatarı
peri_
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008       Mesaj #3526
peri_ - avatarı
Ziyaretçi
mrb lar (:
İsmim peri
internette resim ararken buldum ve dikkatimi çekti (: üye olmadan olmaz dedm (:
umarım ii anlaşırıs (:
alieyup - avatarı
alieyup
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008       Mesaj #3527
alieyup - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben ali eyüp site çok güzel, başarılı yapılmış ve bi tarz oluşturmuş Allah bol ve adam akıllı üye nasip etsin
sharkysilver - avatarı
sharkysilver
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #3528
sharkysilver - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy Herkezin öyküsü ilginç anladığım kadarıyla siteye girerken. Benimki son arkadaşınkıne benziyor biraz. Google'da sonuçlarda ilk sırada çıkmış olmanız dışında özel bi sebebi yok gelişimin Msn Grin
Ancak aradığım konu ile ilgili sayfalar süren mesajları okurken, yardım arayanlara yardım elini uzatan arkadaşların sabrı ve kibar mesajlaşmarı cevbedici kıldı. Bakalım bende aradığım yanıtı bulabilecekmiyim..
Herkeze mutlu günler iyi çalışmalarMsn Wink
yavuz1907 - avatarı
yavuz1907
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #3529
yavuz1907 - avatarı
Ziyaretçi
yani 10 uzeri 10 numara bi site nediyelim emeginıze sağlık
esmeriM89 - avatarı
esmeriM89
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #3530
esmeriM89 - avatarı
Ziyaretçi
sitenizi birkaç kere ziyert ettim ve çok beyendim saygınlığınızı koruduğunuz için tebrik ederim.