ben arkadaşımm dan resim çalma programını istedim ve obana şu yazıyı yazdı
Messenger Discovery Live , neyse ben programı yükledikten bir ay sonra bu site karşıma çıktı merak ettim ve üye oldum yani anlıcanız ben onu bulmadım o beni buldu xD
Googledan şans eseri girdim baktım sitenin her teyanından ses geliyor bu nasıl bi sitedir arkadaş dedim üye oldum. Sitenin admini olan Neutralizerin imzasındaki şarkının adı nedir bu arada süper birşeymiş..Siteyi gezerken hoparlörü kapatıyorum bu arada çok korkunç sesler var irkildim valla eline koluna sağlık neutralizer...
Googledan şans eseri girdim baktım sitenin her teyanından ses geliyor bu nasıl bi sitedir arkadaş dedim üye oldum. Sitenin admini olan Neutralizerin imzasındaki şarkının adı nedir bu arada süper birşeymiş..Siteyi gezerken hoparlörü kapatıyorum bu arada çok korkunç sesler var irkildim valla eline koluna sağlık neutralizer...
Haklısın maldepa,
ben de ilk girdiğim zamanlar yerimden sıçramıştım (o zaman bir küleylan vardı sanırımsam anacım pekde kişnerdi sahi noldu ona )
kimse bana siteyi tavsiye etmedi kendi başıma buldum
,,
ben hande sitenin en küçüğü olmak çok kötü duygu yaa neyse 3 sene 18 sim bunu düşünerek kendimi iyi olmaya çalışıyım bnde
ben msn dinamik görüntüleri arıyordum o zamanlarda burayla tanışmıştım 2006 gibi ama hiç üye olmak aklıma gelmedi bir gün girmişken üye olayım dedim oldum memnunum
SELAM ARKADAŞLAR bende siteyi tesadüf eseri bi program ararken buldum ama cok güsel bi site cok hoşuma gitti emeği gecen herkese sonsuz tşklerimi sunuyorum herkese iyi forumlar şimdiden