Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 357

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 776.536 Cevap: 5.357
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #3561
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Beni kimse tanıstırmadı ben kendim buldumCici(kendi işlerimi hep kendim hallederimMsn Tongue)..O zamanlar burclara olan ilgim epey bi fazlaydı arastır arastır derken bi baktım ki gözlerimi msxlabs ailesinin kucagında acmısım ve geriye dönüp bir bakmısım ki aradan tam 1 yıl 3 ay gecmişShy 2 ve iyi ki burdayımUf
Sponsorlu Bağlantılar
rocker96 - avatarı
rocker96
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #3562
rocker96 - avatarı
Ziyaretçi
burasının güzel bir forum olduğunu araştırma yaparken falan anladım ve üye olmak istedim herkese merhaba
Sponsorlu Bağlantılar
arda yusuf - avatarı
arda yusuf
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #3563
arda yusuf - avatarı
Ziyaretçi
tellefonuma tema araken sitenizle karşılaş tım ama benim telefona uygun temayı bulamıyorum sanki ama ısrarlıyım sizinde yardımınızla bu olayı çözecegiz (w700i sony ericcson)
XXWEBSXX - avatarı
XXWEBSXX
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #3564
XXWEBSXX - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaslar..oncelikle soylemem gerkiyo bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi ben sansa buldum,,ben turkce rap hastasiyim bu sitedede harika rapler var arayipta bulamdigim tum sarkilar var bende dusundum boyle bir siteye illakide uye olmaliyim ve siteden cok memnunum emegi gecen herkese tesekkurler..
ask_qzLi - avatarı
ask_qzLi
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3565
ask_qzLi - avatarı
Ziyaretçi
bn bi kac defa qooqle da arama yaparkn buLdm çoq qzl eqlenceLi bi site bnce... ßundan snra hep burdaım.. Adım da Kübra Msn Wink
caglar_caglayan956 - avatarı
caglar_caglayan956
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3566
caglar_caglayan956 - avatarı
Ziyaretçi
teşekkürler, bu siteye bayıldım,
azraillin_mekanı - avatarı
azraillin_mekanı
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #3567
azraillin_mekanı - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs sitenizi kimse tavsiye etmedi internet üzerinde dolasırken rasladım tam bangöre oldugunu gördüm katılmak istedim
serkanmalyemez - avatarı
serkanmalyemez
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3568
serkanmalyemez - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizi yeni keşfetmeye başlıyorum. Sizlerin bana ve benim de elimden geldiğince sizlere yardımıyla umuyorum ki güzel şeyler ortaya çıkacaktır. İyi mesailer. Msn Happy
SENCAR - avatarı
SENCAR
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3569
SENCAR - avatarı
Ziyaretçi
hehe kafeden arkadasım onerdı bu sıteyı sıteyı ı actı zaten guzeL Msn Grin
kerin - avatarı
kerin
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #3570
kerin - avatarı
Ziyaretçi
Adanada yaşıyorum ve böyle bi sitede yer almaktan gurur duyuyorum. sitede arayıpta bulamadığım bulupta arayamadığım yok çak süper bi site.Bana kimse söylemedi bu siteyi msn discovery oturumu açmamışsınız sorusuna cevap araken buldum bu siteyi.Baktım ki her şey yazıyor kayt oldum ve kayıt olmamla birlikte bilgisayardaki sorunlarımı çözdüm.

İşallah TÜRKİYEde ve dünyada bilinen ve çok kullanışlı bi site olur.