slm millet ben burak (burock derler genelde)
msx i cok ama cok seviyorum site harika tasarlanmıs tasarlayanlara tesekkürler bende web design la ugrasıyorum az cok kendi capımda .. arabesk haric her türlü müzigi dinlerim basketbolcuyum 16 yasındayım tipsizin tekiyim =)
ÖNCELİKLE BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİ SUNARIM ÇOK FAYDALI BİR PAYLAŞIM SİTESİ DİĞER SİTELERGİBİ İNSANI UĞRAŞTIRMIYOR VALLAHİ PERFECT
öncelikle ablam 2007 de beni buraya üye ettiği için ona binlerce tşk ediyorum.Bu siteye bayılıyorum.burdaki bütün insanlara beni sevmeyip küçük diye geçmediler burdaki bütün insanlar beni çok sevdiklerini biliyorum.Çünkü:onların bana ne kadar ilgi gösterdiklerinden anlıyorum.Özellikle de beni bunlar daha çok seviyorlar manantialist ve lavie ablalarım beni daha çok seviyor.Amaben herkesi daha çok seviyorum bu sitenin admininden en düşük kişisine kadar hatta yeni üyelere kadar.
Sitenizi goole'de tc.kimlik numarası ile adres bulma konusunu araştırırken bir çok site arasında gördüm sitenize ve forumunuzun ciddiyetinize inanarak üye olmak istedim.yelken antrenörü emekli kişiyim şimdilik denizlide ikamet ediyorum diğer zamanlarda iskenderun ve dörtyolda ikamet ediyorum şimdilik bu kadar.sanıyorum zaman zaman forumunuzdaki bir takım ilginç bilgilerden yararlanma ihtiyacı duyacağım.görüşmek üzere saygılarımla
Selamlar Aslında yeni üye olmuş olsam da daha önce msn le ilgili avatar falan ararken farkettiğim bi yerdi burası çok kalabalık gibi gelse de görüntünün beni etkilediğini söylemeliyim bana gelince ChiCa ya da çika kısaca Eskiden forum delisi olup yaşlandıkça durulan tiplerdenim sanırım Buralarda olduğum sürece daha yakından tanışırım sanırım şimdilik hoşgeldim ((:
Hi!
Banada bi arkadaşım tavsiye etti burayı yeni üye oldum daha nasıl bir site oldugunu bilmiyorum ama gorecegiz...
Ama coq gusel bir site gibi sıcak arkadaslıklar fln...
Isınırsam buraya baya bi kalabilirim
Hoşgeldim...